Book julefrokost på Østerbro 2023

Find relevante steder på Østerbro til en julefrokost i 2023

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for julefrokost Østerbro

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til julefrokosten

Udfyld formularen med dine ønsker til jeres julefrokost på Østerbro. Her bedes du komme ind på forventninger til antal deltagere, julefrokostens varighed samt præferencer til forplejning.

2

Vi finder de bedste bud på Østerbro til jeres julefrokost

Evarto undersøger markedet, og finder de 3 bedste bud, som kan imødekomme jeres efterspørgsel og give jer den bedst mulige julefrokost.

3

De kontakter dig med et tilbud, som er tilpasset dine ønsker

Du vil herefter blive kontaktet af de tre steder, som vi har udvalgt, og kan du tage stilling til, om et af dem er et match på jeres julefrokost.

FAQ om en julefrokost på Østerbro

Hvis nogle af gæsterne til julefrokosten ikke bor i nærheden af Østerbro, kan det være en god idé at vælge et sted med mulighed for overnatning efter arrangementet. Overnatning på stedet betyder, at gæsterne ikke behøver at bekymre sig om praktiske udfordringer med at komme hjem efter julefrokosten.

...

Det er svært at give en fast pris på en julefrokost på Østerbro, da prisen afhænger af faktorer som antallet af gæster, valg af forplejning, lokation og varighed af arrangementet. Generelt er prisniveauet i København højere end andre steder i Danmark. På Østerbro og omegn kan man forvente en kuvertpris på omkring 500 kr. for mere budgetvenlige julefrokoster, mens de mere luksuriøse julefrokoster typisk har en kuvertpris på mellem 1000 kr. og 2000 kr.

...

Østerbro er en del af Københavns metro-netværk, hvilket gør det hurtigt og nemt for gæster at komme til og fra julefrokoststedet på Østerbro. Hvis gæsterne kommer fra Jylland, Fyn eller andre dele af Sjælland, kan de bestille en togbillet til Hovedbanegården hos DSB. Herefter kan man bruge Rejseplanen til at finde bus- eller metroforbindelser til julefrokoststedet.

...

Når man planlægger en julefrokost, er det en god idé at undersøge, om der er gæster i selskabet med særlige behov. Hvis der er gæster i kørestol eller med gangbesvær, kan det være en god idé at vælge et handicapvenligt lokale. Der kan også være gæster med særlige madvaner, f.eks. allergikere eller veganere. I så fald er det en god idé at gøre opmærksom på dette, da stederne på Evarto ofte kan tilbyde alternative menuer.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Julefrokost i hovedstadsområdet

Find det perfekte sted til en julefrokost i København

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark