Find og book konferencefaciliteter

Søg blandt konferencefaciliteter i hele Danmark og se deres prispakker og faciliteter

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencefaciliteter

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til konferencefaciliteterne

Beskriv kort dine ønskerne til konferencefaciliteter. Det kan eksempelvis være forplejning, antal deltagere, teknisk udstyr eller lignende.

2

Vi finder kun de bedste faciliteter til din konference

Vi finder de konferencefaciliteter, der bedst matcher dine ønsker, så du finder de rette faciliteter til din konference.

3

De kontakter dig med deres bedste bud på konferencefaciliteter

Herefter kontaktes du af 3 udvalgte steder med deres bedste bud på konferencefaciliteter. Så er det op til dig, om du går videre med et tilbud.

FAQ til booking af konference

Hvis du ønsker en konference, hvor deltagerne får mulighed for at netværke, kan du med fordel etablere et stand- eller messeområde. Her kan deltagerne frit bevæge sig mellem de forskellige stande og derved udvide deres netværk. Uanset om konferencen er stor eller lille, kan du tilpasse dit stand- eller messeområde til dette. Hvis det er en mindre konference, kan du fx opsætte et mindre messeområde eller færre antal stande, så deltagerne stadig har mulighed for at netværke, selvom det er en mindre konference.

...

Det kan give god mening at sørge for forplejning til din konference. Du bør overveje, hvad der skal serveres for dine deltagere. Typisk består en konference af et stand- eller netværksområde, hvor deltagerne kan slappe af mellem de forskellige oplæg. Her kan du fx byde dine gæster på en lettere menu i form af finger food, som består af flere små anretninger efter eget ønske, som dine deltagere kan nippe af. Alternativt kan du vælge en buffet, som kan nydes i et fælles spiseområde eller ved eventuelle stående borde placeret rundt omkring i konferenceområde.

...

Hvis du har brug for særligt teknisk udstyr til din konference, kan det være en god idé at tage højde for dette på forhånd. For eksempel kan du have brug for en mikrofon, højtalere, en scene eller skærme til at byde dine deltagere velkommen, forklare formålet med konferencen eller holde taler. Der kan også være behov for særlig belysning eller andet teknisk udstyr. Hvis du har særlige ønsker til det tekniske udstyr, bedes du gøre os opmærksom på dette, så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker på bedst mulig vis.

...

Uanset om du afholder en større eller mindre konference, kan det være en god idé at overveje, om du har brug for adgang til flere lokaler i løbet af konferencen. Du kan fx have brug for et lokale til et stand- og messeområde, et lokale til fællesspisning og et lokale til aktiviteter eller lignende. Hvis du har brug for flere lokaler, kan Evarto hurtigt og nemt give dig et overblik over udvalget af konferencecentre i dit ønskede område. Ved at afholde konferencen på et konferencecenter får du adgang til flere lokaler på samme lokation. Derudover er konferencecentre typisk beliggende tæt på skove og naturområder, som dine gæster også kan nyde godt af, når de har brug for at trække lidt frisk luft eller blot ønsker at nyde nogle smukke omgivelser.

...

Faciliteterne, som er nødvendige for en konference, kan variere afhængigt af forskellige faktorer, såsom varigheden, indholdet og omfanget af konferencen. Hvis konferencen strækker sig over flere dage eller hvis der er deltagere fra udlandet, kan det være relevant at vælge et konferencested, der kan tilbyde overnatningsmuligheder til gæsterne på samme sted. Desuden kan indholdet af konferencen have betydning for, om der er brug for rekvisitter eller særligt udstyr. Det er derfor en god idé at tage en dialog med konferencestedet om de muligheder, som de kan tilbyde. For eksempel kan det være nødvendigt at vise store maskiner frem, og derfor kræves der ekstraordinært store indgange til bygningen. Endelig kan antallet af deltagere have betydning for, om der er brug for øgede sikkerhedsforanstaltninger eller lokaler af en vis størrelse til konferencen

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark