Find og book et konferencecenter i Aalborg

Søg blandt konferencecentre i Aalborg og se deres faciliteter og prispakker

Lad os finde , som matcher dine ønsker

De bruger allerede Evarto

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for konferencecentre i Aalborg

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Udfyld forespørgslen med en beskrivelse af dine behov

Beskriv konkret dine ønsker og forventninger til et konferencecenter i Aalborg. Klarlæg eksempelvis hvor mange deltagere I bliver, om I ønsker forplejning og hvor længe I skal bruge konferencecentret.

2

Vi finder de konferencecentre i Aalborg, som matcher din beskrivelse

Din beskrivelse hjælper os med at matche dig med op til 3 konferencecentre i Aalborg.

3

Du bliver kontaktet med op til 3 tilbud fra konferencecentre i Aalborg

Op til 3 konferencecentre i Aalborg, vil nu kontakte dig med et gratis og uforpligtende tilbud. Så er det op til dig, hvilket sted du vælger.

FAQ om konference i Aalborg

Det kan være en stor udfordring at planlægge en konference, og i den forbindelse kan det være en god idé at søge hjælp fra erfarne fagfolk. Personalet på konferencecentre har typisk stor erfaring og et bredt kompetencesæt inden for arrangering af konferencer. Det kan derfor være en fordel at samarbejde med konferencecentret for at løse de praktiske udfordringer, der opstår før og undervejs i konferencen. Hvis du har svært ved at finde et passende sted til din konference, kan du indsende en tilbudsformular og modtage tre tilbud på konferencesteder, der kan imødekomme dine behov.

...

Selvom Aalborg for nogle ligger langt væk, er det nemmere end man skulle tro at komme til byen. En gnidningsfri løsning er at tage toget, som kører direkte fra København gennem landet uden at man er nødt til at skifte tog undervejs. Hvis gæsterne kommer fra udlandet, kan de flyve direkte til Aalborgs lufthavn, som er forbundet med adskillige store byer i Europa. Gæster, der vælger bilen, kan nyde godt af en stor motorvej, der dækker det meste af strækningen igennem Jylland.

...

Ofte har konferencecentre flere lokaler i forskellige størrelser. Det kan være en god idé at se konferencecentrets billeder igennem, så du har bedre forudsætninger for at vurdere, hvordan din konference vil passe ind. I denne proces bør du tage højde for de aktiviteter, der skal gennemføres undervejs i konferencen. Hvis der f.eks. skal holdes adskilte møder, kan det være en god idé at finde et sted, hvor der er et tilstrækkeligt antal lokaler.

...

De fleste konferencecentre tilbyder forplejning som en pakkeløsning, hvor alt er inkluderet undervejs. Indholdet i forplejningspakkerne varierer fra sted til sted, men tager generelt udgangspunkt i konferencens varighed. Til kortere konferencer er der muligvis kun behov for drikkevarer, snacks og eventuelt en let anretning, mens en heldagskonference eller et konferencedøgn kan inkludere måltider undervejs. Du kan få mere information om, hvilken forplejning der kan serveres til din konference, ved at klikke dig ind på det enkelte konferencecenter på Evarto.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark