Find dit konferencecenter i Aarhus

Få overblik over konferencecentre i Aarhus og se deres mødepakker og faciliteter

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencecenter Aarhus

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et konferencecenter i Aarhus

Fortæl os, hvordan du ønsker, at konferencen skal foregå. Det er relevant for os at vide, hvor mange der skal deltage, samt dine præferencer for forplejning og overnatningsmuligheder.

2

Vi finder de bedste konferencecentre i Aarhus

Vi undersøger, hvilke konferencecentre der passer til dine ønsker, og vi kan kontakte dig med eventuelle opklarende spørgsmål.

3

Du vil blive kontaktet med tilbud på din konference

De tre udvalgte konferencecentre vil kontakte dig med uforpligtende tilbud. Nu kan du træffe beslutning om, hvorvidt et af konferencecentrene skal danne rammen om din næste konference

FAQ om et konferencenter

Når du skal finde det rette konferencecenter, er det vigtigt at tage højde for, hvor meget plads der er nødvendigt til antallet af deltagere og aktiviteter. På Evarto kan du se pladskapaciteten på hvert konferencecenter, men hvis du har ekstraordinære behov, kan du altid tage en dialog med stedet om mulighederne.

...

En overnatningsmulighed på konferencestedet eller i nærheden er ofte efterspurgt. I Århus er der flere konferencecentre og hoteller, der tilbyder overnatning og konferencefaciliteter under samme tag. Det kan spare deltagerne for praktiske udfordringer og transporttid. Konferencecentre i Århus stiller typisk teknisk udstyr til rådighed, og du kan se, hvilke faciliteter der er på det enkelte konferencecenter på Evarto.

...

Vælg et konferencecenter, hvis du ønsker forplejning inkluderet. De tilbyder forplejningspakker med mad og drikke samt leje af lokaler. Hvis du har særlige præferencer til menuen, kan du kommunikere det til konferencecentret. Alternativt kan du leje et lokale uden forplejning og besøge en af Århus' mange restauranter og caféer.

...

Hvis konferencen er kort, kan man arrangere aktiviteter før eller efter konferencen. Hvis det er en længere konference, kan gæsterne tage frirum til at udforske Århus by. Byen har mange restauranter, caféer og butikker. Hvis gæsterne har interesse for kunst, kan man overveje et fællesbesøg på det berømte kunstmuseum Aros.

 

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark