Find og book dit kursuscenter

På Evarto finder du det største overblik over kursuscentre i Danmark

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for kursuscentre

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et kursuscenter

Beskriv hvad du ønsker af kursuscentret, og hvilke rammer og omgivelser du gerne ønsker stedet tilbyder.

2

Vi finder de bedste kursussteder til dig

Vi kigger markedet igennem for steder, som passer din beskrivelse, og finder op til tre, der ønsker at give dig et bud på dit kursus.

3

Du modtager op til tre tilbud på et kursuscenter

Efter et par dage bliver du kontaktet af de 3 bedst matchende kursuscentre med deres tilbud.

FAQ om booking af et kursuscenter

Der er masser af gode muligheder for kursuscentre i København, og hos Evarto har vi kun de bedste steder at vælge imellem. Vores fantastiske hovedstad er en utrolig populær destination til afholdelse af kurser, og der er mange grunde til det. Det er en stor by med de bedste transportforbindelser i landet, og byen er spændende og interessant for enhver, der ikke bor i byen. Hos Evarto kan vi blandt andet anbefale steder som Zleep Hotel Høje Taastrup, Profil Hotels Copenhagen Plaza eller et af de mange Scandic-hoteller, som er beliggende i København.

...

Aarhus er en af Danmarks største byer fyldt med gode kursuscentre og er dermed også en oplagt destination. Med masser af transportmuligheder, dynamisk og innovativ kultur samt smuk natur er Aarhus en af de mest populære lokationer til afholdelse af kurser i Danmark. Hos Evarto er vi yderst kvalitetsbevidste, og vi samarbejder udelukkende med de bedste kursuscentre i landet. Steder som Aarhus Congress Center, Hotel GUESTapart, Helnan Marselis Hotel eller Hotel Årslev Kro er fremragende kursuscentre, som kan skabe de bedst tænkelige rammer for et kursus i Aarhus.

...

Når man skal arrangere et kursus, er det en god idé at gøre sig overvejelser om, hvor i landet kursuscentret skal placeres. Skal man nemt kunne komme til en midtby, vil det være en fordel enten at have forskellige transportmuligheder eller at vælge et kursuscenter, der ligger i byen. Foretrækker man god plads og luft samt muligheder for udendørs aktiviteter, kan man overveje et kursuscenter, som ligger lidt længere væk fra byområdet.

...

For nogle kan det være en fordel, hvis der er mulighed for overnatning på kursuscentret. Måske skal der afholdes kurser over flere dage, eller måske er der blot behov for en enkelt overnatning. Det kan også ske, at kursuscentret ikke tilbyder overnatning, og man derfor bliver nødt til at booke f.eks. hotelværelser, hostels eller andre muligheder. Du skal blot angive dine ønsker, så hjælper vi dig med at finde løsninger, der opfylder dine behov.

...

Hvor meget plads du har brug for i forbindelse med et kursus afhænger først og fremmest af, hvor mange kursister, der deltager. Hos det enkelte kursuscenter på Evarto kan du se, hvor mange der er plads til. Det kan også være, at du planlægger aktiviteter, som kræver meget plads. I så fald kan det være en god idé at kontakte kursuscentret på forhånd, så du kan forhøre dig om mulighederne.

...

Det kan være en god idé med et kursuscenter, der ligger tæt på vandet. Det giver kursisterne mulighed for at nyde de omgivelser, de befinder sig i. Hvis du ønsker, at kursuscentret har adgang til sø- eller havudsigt, kan du finde en masse kursuscentre, som tilbyder disse omgivelser hos Evarto.

...

Det er en god idé at overveje, hvilke faciliteter på kursuscentret der er vigtige for, at dit kursus bliver en succes. Det kan være, at kurset kræver en projektor til PowerPoint-præsentationer, adgang til udendørsarealer eller lydudstyr til at holde taler.

...

Hvis der f.eks. er udenlandske deltagere, handicappede eller ældre personer til stede, kan forskellige faciliteter være væsentlige at overveje. Det kan være relevant at undersøge, om kursuscentret ligger tæt på en lufthavn eller offentlige transportmuligheder, der kan bringe deltagerne direkte til og fra kursuscentret. Desuden kan behovet for handicappladser og elevator også tænkes ind i overvejelserne.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark