Find og book dit kursuscenter

På Evarto får du det største overblik over kursuscentre i Danmark

Lad os finde , som matcher dine ønsker

De bruger allerede Evarto

Udvalgte kursuscentre i København

Udvalgte kursuscentre i Aarhus

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Roskilde
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for kursuscentre

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et kursuscenter

Beskriv hvad du ønsker af kursuscentret, og hvilke rammer og omgivelser du gerne ønsker stedet tilbyder.

2

Vi finder de bedste kursussteder til dig

Vi kigger markedet igennem for kursuscentre, der passer din beskrivelse, og finder op til tre kursuscentre, der kan imødekomme dine krav.

3

Du modtager op til tre tilbud på et kursuscenter

De tre udvalgte kursuscentre sender et tilbud til dig. Nu er det op til dig at vurdere, om du ønsker at takke ja til et tilbud.

FAQ om kursuscentre

Prisen for at booke et konferencecenter afhænger af forskellige faktorer som beliggenheden af centeret, de faciliteter, der tilbydes, tilgængelighed og den valgte prispakke. Priserne ligger typisk mellem 300 kr. og 1200 kr. pr. person og varierer afhængigt af arrangementets varighed.

...

Overnatningsfaciliteter tilknyttet kursuscentret er typisk afgørende for at sikre den samlede kursusoplevelse. For det første gør det det nemmere for deltagerne at deltage i kurset, da de ikke behøver at bekymre sig om at finde indkvartering i nærheden. Dette sparer dem tid og penge, som de ellers ville have brugt på at finde og rejse til et separat overnatningssted. Klik her for at se kursuscentre med mulighed for overnatning i Danmark.

...

Når man skal arrangere et kursus, er det en god idé at gøre sig overvejelser om, hvor i landet kursuscentret skal placeres. Skal man nemt kunne komme til en midtby, vil det være en fordel enten at have forskellige transportmuligheder eller at vælge et kursuscenter, der ligger i byen. Foretrækker man god plads og luft samt muligheder for udendørs aktiviteter, kan man overveje et kursuscenter, som ligger lidt længere væk fra byområdet.

...

På Evarto kan du finde flere kursuscentre, der tilbyder udsigt til vand i hele Danmark. Det kan være en fornuftig idé at placere et kursuscenter tæt på vandet, så kursisterne kan drage fordel af de smukke omgivelser. Klik her for at se alle de kursuscentre. der har adgang til sø- eller havudsigt,

...

Hvis der f.eks. er udenlandske deltagere, handicappede eller ældre personer til stede, kan forskellige faciliteter være væsentlige at overveje. Det kan være relevant at undersøge, om kursuscentret ligger tæt på en lufthavn eller offentlige transportmuligheder, der kan bringe deltagerne direkte til og fra kursuscentret. Desuden kan behovet for handicappladser og elevator også tænkes ind i overvejelserne. På stedernes profil fremgår det hvilke faciliteter, der stilles til rådighed på det enkelte kursuscenter.

...

Hvor meget plads du har brug for i forbindelse med et kursus afhænger først og fremmest af, hvor mange kursister, der deltager. Hos det enkelte kursuscenter på Evarto kan du se, hvor mange der er plads til. Du har også mulighed for at se hvor mange deltagere, der er plads til i de enkelte lokaler på kursuscentret.

...

Teambuilding er en effektiv måde at styrke samarbejdet, øge kommunikationen og opbygge tillid mellem kursusdeltagerne. Det kan forbedre gruppedynamikken og bidrage til en mere positiv læringsoplevelse. På Evarto finder du en række kursuscentre, der specialiserer sig i teambuilding-aktiviteter.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark