Find og book kursuscenter i Jylland

Hos Evarto får du det største overblik over kursuscentre i Danmark

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for kursuscenter Jylland

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et kursuscenter i Jylland

Beskriv dine ønsker og krav til kursuscentret i Jylland. Herunder hvor mange der skal være plads til, hvor i Jylland kurset skal foregå og om der skal være særlige faciliteter på stedet.

2

Vi finder de bedste kursuscentre i Jylland

På baggrund af din beskrivelse finder vi de tre kursuscentre som bedst kan imødekomme dine forventninger.

3

Du modtager tilbud på et kursuscenter i Jylland

Du kontaktes  med op til tre tilbud direkte fra kursuscentrene. Nu kan du tage stilling til om du ønsker at gå videre med et af tilbuddene.

FAQ om kursuscentre i Jylland

I Jylland finder du et stort udvalg af kursuscentre, hoteller og restauranter, hvor du kan afholde et kursus. Når du skal finde de rette rammer, er det først og fremmest relevant, at der er tilstrækkeligt med plads til deltagerne samt de aktiviteter, der skal foregå. På et kursuscenter kan der som regel afholdes kurser i alle størrelser, da der er et stort og varieret udvalg af lokaler som mødelokaler, sale og auditorier. Hvis du afholder et mindre kursus, kan du også vælge en restaurant, hvilket er oplagt, hvis du ønsker en mere afslappet og uformel atmosfære.

...

Forplejning har meget at sige, når man skal afholde et mindeværdigt kursus. På Evarto tilbyder kursuscentrene forplejningspakker, der indeholder mad og drikkevarer, der passer til kursets varighed. Til kortere kurser er det typisk drikkevarer, snacks og eventuelt en let anretning, mens der til heldagskurser serveres komplette anretninger til måltiderne. Forplejningspakkerne varierer fra sted til sted, og det kan derfor anbefales at udforske mulighederne ved at klikke dig ind på det enkelte kursuscenters forplejningspakker.

...

Der kan være flere grunde til, at en overnatningsmulighed på stedet er belejligt for kursisterne. Hvis kurset strækker sig over flere dage, er det oplagt med et overnatningstilbud, så gæsterne slipper for at skulle fokusere på transport eller booking af et hotel i nærheden. Dette er særligt relevant, hvis man forventer, at der kommer udenlandske gæster. På de fleste kursuscentre kan man overnatte samme sted som kurset foregår.

...

Kursister og de aktiviteter, der skal foregå på kurset, kan stille særlige krav til faciliteterne på stedet. Hvis der f.eks. kommer gæster med gangbesvær, kan det være rart med et kursuscenter, der er handicapvenligt og har elevator eller rampeadgang. Hvis planen er, at der skal være sportslige aktiviteter eller fysiske øvelser som f.eks. fodbold eller yoga, kan det være relevant med et kursuscenter med adgang til et udendørsareal eller en sportsfacilitet. Det er derfor vigtigt at overveje disse faktorer, når man vælger et kursuscenter, så man sikrer sig, at faciliteterne er passende for kursets behov.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Kursuslokaler og -centre i Jylland

Find de ideelle steder til et kursus i Jylland

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark