Find stedet til din fødselsdagsfest

Søg blandt mere end 950 steder til en fødselsdagsfest i hele Danmark

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer til fødselsdagsfester

Geographic link - København K
Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Roskilde
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for fødselsdagsfester

FAQ om fødselsdagsfester

På Evarto kan du finde traditionelle steder såsom restauranter og festlokaler, hvilket ofte er en sikker succes, da de kan tilbyde en komplet pakke med mad, drikkevarer og professionel service. Men hvis du søger noget mere unikt, kan kulturcentre, museer eller kunstgallerier tilføre en kulturel og mindeværdig dimension til din fejring. For dem, der ønsker en mere aktiv dag, kan sportshaller eller bowlingcentre være det oplagte valg. Hvis du ønsker at tænke uden for boksen, kan du endda overveje at afholde festen på en båd, et slot eller endda i en kran.

...

Prisen for en fødselsdagsfest med forplejning varierer mellem 300 og 1200 kr. per kuvert, afhængig af festens varighed og placering. En stor og luksuriøs fejring vil naturligvis koste mere end en intim sammenkomst med familie og venner. For en mere økonomisk løsning kan man leje et lokale og selv stå for maden. Holder man derimod festen på et hotel eller en restaurant, slipper man for oprydningsarbejdet, men det vil generelt være en dyrere løsning.

...

Du kan begynde din søgning på Evartos kort over Danmark, der viser alle de steder, hvor du kan afholde en fødselsdagsfest. Benyt vores sorteringsmuligheder for at finde steder, der eksempelvis tillader medbragt mad og drikke, har parkeringsfaciliteter eller er velegnede til børn. Når du har fundet et sted, der tiltaler dig, kan du se deres forplejningspakker og priser samt sende en direkte forespørgsel angående din fødselsdagsfest til stedet.

...

Hos Evarto anbefaler vi, at du booker lokationen til din fødselsdagsfest i god tid - gerne 12 måneder i forvejen - så du har tid til at sikre, at alle detaljer er på plads. Det er vigtigt, at du vælger en dato, der passer ind i dine gæsters kalendere, samtidig med at lokationen er ledig. Hvis du er tidligt ude, har du også bedre muligheder for at forme din fødselsdagsfest efter dine ønsker og behov. Dog kan du stadig arrangere en fantastisk fødselsdagsfest selvom du er sent ude, hvis du er villig til at tage højde for eventuelle begrænsninger i valg af lokation og rammer.

...

Fødselsdagsfester er vidt forskellige, og derfor kan der være særlige krav til stedets faciliteter og udstyr. Hvis festen skal fortsætte ud i de sene nattetimer, opstår der typisk stemning for dans og musik. Til dette formål kan det give god mening, at der på stedet er adgang til dansegulv, musikanlæg og barområde. Du kan også overveje, om det skal være muligt at overnatte på stedet. Det kan især være bekvemt for gæster, der har rejst langt for at komme til fødselsdagsfesten. På Evarto kan vi imødekomme de fleste krav til faciliteter. Du kan bruge oversigten til at filtrere din søgning, så du kun ser de steder, der har de faciliteter, som din fødselsdagsfest kræver.

...

Er der tale om en stor og omfattende fødselsdagsfest, som varer langt ud på natten, eller bare en mere traditionel fest? Uanset hvilken type fest, du planlægger, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte tilbud, så du kan få en uforglemmelig fest. Hvis du ønsker at tilføje et ekstra underholdningsindslag til din fest, kan du overveje at hyre en tryllekunstner eller en komiker. Vi kan her anbefale tryllekunstneren Anders Møller.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark