Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

Find stedet til din fødselsdagsfest

Søg blandt mere end 950 steder til en fødselsdagsfest i hele Danmark

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte steder til en fødselsdagsfest i København

Udvalgte steder til en fødselsdagsfesten i Aarhus

UDTALELSER

Dem der har booket igennem os siger

moellerup gods område

Fantastisk oplevelse! Alt var perfekt til vores bryllup. Stedet havde vi aldrig fundet, hvis ikke vi havde brugt Evarto i vores søgen.

Lene og Rasmus

Fandt stedet til deres bryllupsfest på Evarto

Guldaldersalen

Jeg bookede min 50 års fødselsdag via Evarto! Super god service! Nemt at indhente tilbud fra forskellige steder og super god opfølgning på tingene via mail.

Rune Langvad

Fandt stedet til sin fødselsdagsfest på Evarto

Hotel Faaborg Fjord

Hele den store familie skulle samles til en komsammen, og vi fandt det helt rigtige sted gennem Evarto. Billederne af stedet og dets omgivelser gjorde det nemt for os at træffe en beslutning.

Bent Larsen

Fandt stedet til sin familekomsammen på Evarto

1/3 udtalelser

De seneste Bookinger

Der var over 20.000 bookinger på Evarto i 2023

Øregaard Café og Event
Øregaard Café og EventHellerup
Booket igennem Evarto

Peter Birch bookede til 70-års fødselsdag

25 personer
Selskabspakke
Gratis p-pladser
Projektor & lærred
Ved Lund
Ved LundAarhus
Booket igennem Evarto

Nina Møller bookede til Barnedåb

35 personer
Brunchpakke
Børnevenligt
Lydanlæg
Theilgaarden
TheilgaardenKøge
Booket igennem Evarto

Jeanette Lagoni bookede til Bryllup

60 personer
45 til overnatning
Selskabspakke
Lydanlæg, lysteknik & scene
Mogens Dahl Koncertsal
Mogens Dahl KoncertsalKøbenhavn S
Booket igennem Evarto

Emilie Reves bookede til Julefrokost

100 personer
Koncertsalen
Julefrokostpakke med fribar
Scene & mikrofon

Udvalgte geografiske områder og byer til fødselsdagsfester

Geographic link - København K
Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Roskilde
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for fødselsdagsfester

FAQ om fødselsdagsfester

På Evarto kan du finde traditionelle steder såsom restauranter og festlokaler, hvilket ofte er en sikker succes, da de kan tilbyde en komplet pakke med mad, drikkevarer og professionel service. Men hvis du søger noget mere unikt, kan kulturcentre, museer eller kunstgallerier tilføre en kulturel og mindeværdig dimension til din fejring. For dem, der ønsker en mere aktiv dag, kan sportshaller eller bowlingcentre være det oplagte valg. Hvis du ønsker at tænke uden for boksen, kan du endda overveje at afholde festen på en båd, et slot eller endda i en kran.

...

Prisen for en fødselsdagsfest med forplejning varierer mellem 300 og 1200 kr. per kuvert, afhængig af festens varighed og placering. En stor og luksuriøs fejring vil naturligvis koste mere end en intim sammenkomst med familie og venner. For en mere økonomisk løsning kan man leje et lokale og selv stå for maden. Holder man derimod festen på et hotel eller en restaurant, slipper man for oprydningsarbejdet, men det vil generelt være en dyrere løsning.

...

Du kan begynde din søgning på Evartos kort over Danmark, der viser alle de steder, hvor du kan afholde en fødselsdagsfest. Benyt vores sorteringsmuligheder for at finde steder, der eksempelvis tillader medbragt mad og drikke, har parkeringsfaciliteter eller er velegnede til børn. Når du har fundet et sted, der tiltaler dig, kan du se deres forplejningspakker og priser samt sende en direkte forespørgsel angående din fødselsdagsfest til stedet.

...

Hos Evarto anbefaler vi, at du booker lokationen til din fødselsdagsfest i god tid - gerne 12 måneder i forvejen - så du har tid til at sikre, at alle detaljer er på plads. Det er vigtigt, at du vælger en dato, der passer ind i dine gæsters kalendere, samtidig med at lokationen er ledig. Hvis du er tidligt ude, har du også bedre muligheder for at forme din fødselsdagsfest efter dine ønsker og behov. Dog kan du stadig arrangere en fantastisk fødselsdagsfest selvom du er sent ude, hvis du er villig til at tage højde for eventuelle begrænsninger i valg af lokation og rammer.

...

Fødselsdagsfester er vidt forskellige, og derfor kan der være særlige krav til stedets faciliteter og udstyr. Hvis festen skal fortsætte ud i de sene nattetimer, opstår der typisk stemning for dans og musik. Til dette formål kan det give god mening, at der på stedet er adgang til dansegulv, musikanlæg og barområde. Du kan også overveje, om det skal være muligt at overnatte på stedet. Det kan især være bekvemt for gæster, der har rejst langt for at komme til fødselsdagsfesten. På Evarto kan vi imødekomme de fleste krav til faciliteter. Du kan bruge oversigten til at filtrere din søgning, så du kun ser de steder, der har de faciliteter, som din fødselsdagsfest kræver.

...

Er der tale om en stor og omfattende fødselsdagsfest, som varer langt ud på natten, eller bare en mere traditionel fest? Uanset hvilken type fest, du planlægger, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte tilbud, så du kan få en uforglemmelig fest. Hvis du ønsker at tilføje et ekstra underholdningsindslag til din fest, kan du overveje at hyre en tryllekunstner eller en komiker.

...

TV2 Reklame

Vi hjælper dig både på jobbet og privat

Kun 30 sek

4,9 på Google

star rating

4,8 på TrustPilot

Mere end fødselsdagsfester

På Evarto finder du alt fra store konferencelokaler til hyggelige selskabslokaler i hele Danmark, så du kan finde det ideelle sted til dit event uanset type og lokation.

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark