Find stedet til din fødselsdagsfest

Søg blandt mere end 750 steder til en fødselsdagsfest i hele Danmark

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for fødselsdagsfest

FAQ om fødselsdagsfester

Der er mange muligheder for at vælge et sted til din fødselsdagsfest. Nogle vælger at afholde festen hjemme i deres eget private hjem, mens andre foretrækker at holde festen ude. Fordelen ved at holde fødselsdagsfesten udenfor er, at man slipper for selv at skulle stå for noget og dermed blot kan fokusere på at hygge sig med gæsterne og få en god aften. Der er også mulighed for at skabe smukke rammer, og kun fantasien sætter grænser for, hvor man kan afholde festen. Uanset om du ønsker at afholde festen på en restaurant, et hotel eller i et lokale uden forplejning, har vi masser af tilbud til dig, der passer til dine ønsker.

...

Prisintervallet for en fødselsdagsfest med forplejning ligger typisk mellem 300-1200 kr. per kuvert afhængigt af varighed, placering og rammerne for festen. Budgettet varierer naturligvis afhængigt af typen af fødselsdagsfest. Ønsker man en stor og omfattende fest, vil det sandsynligvis koste mere end en mere traditionel fødselsdagsfest for familie og nære venner. Hvis man søger en budgetvenlig løsning, kan man overveje at leje et lokale uden forplejning og selv stå for maden eller få hjælp fra et cateringfirma. Det skal dog bemærkes, at man efter festen står alene med oprydningen, og det kan være en udfordring for nogle. Hvis man holder fødselsdagsfesten på et hotel eller en restaurant, slipper man for oprydningen dagen efter, men det koster også lidt mere end at booke et lokale uden forplejning.

...

Er der tale om en stor og omfattende fødselsdagsfest, som varer langt ud på natten, eller bare en mere traditionel fest? Uanset hvilken type fest, du planlægger, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte tilbud, så du kan få en uforglemmelig fest. Hvis du ønsker at tilføje et ekstra underholdningsindslag til din fest, kan du overveje at hyre en tryllekunstner eller en komiker. Vi kan her anbefale tryllekunstneren Anders Møller.

...

Hos Evarto anbefaler vi, at du booker lokationen til din fødselsdagsfest i god tid - gerne 12 måneder i forvejen - så du har tid til at sikre, at alle detaljer er på plads. Det er vigtigt, at du vælger en dato, der passer ind i dine gæsters kalendere, samtidig med at lokationen er ledig. Hvis du er tidligt ude, har du også bedre muligheder for at forme din fødselsdagsfest efter dine ønsker og behov. Dog kan du stadig arrangere en fantastisk fødselsdagsfest selvom du er sent ude, hvis du er villig til at tage højde for eventuelle begrænsninger i valg af lokation og rammer.

...

Fødselsdagsfester er vidt forskellige, og derfor kan der være særlige krav til stedets faciliteter og udstyr. Hvis festen skal fortsætte ud i de sene nattetimer, opstår der typisk stemning for dans og musik. Til dette formål kan det give god mening, at der på stedet er adgang til dansegulv, musikanlæg og barområde. Du kan også overveje, om det skal være muligt at overnatte på stedet. Det kan især være bekvemt for gæster, der har rejst langt for at komme til fødselsdagsfesten. På Evarto kan vi imødekomme de fleste krav til faciliteter. Du kan bruge oversigten til at filtrere din søgning, så du kun ser de steder, der har de faciliteter, som din fødselsdagsfest kræver.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark