Find og book konfirmationslokaler

Søg blandt mere end 750 lokaler til en konfirmation og se deres prispakker

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konfirmationslokaler

FAQ omkring lokaler til en konfirmation

Der kan være stor i forskel i prisen på en konfirmation afhængig af, hvor festen skal afholdes. En budgetvenlig løsning er at afholde konfirmation i et lejet lokale og vælge selv at stå forplejningen. Modsat finder mange det belejligt, hvis det foregår i et lokale på en restaurant eller et hotel, hvor stedet sørger for madlavling, servering og oprydning. Omkostningerne forbundet med afholdning af en konfirmation bevæger sig gennemsnitligt imellem en samlet på pris på 10.000 til 35.000 kr. 

...

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke steder der kan danne ramme for en konfirmation. Her på platformen kan du udforske konfirmationslokaler på hoteller, restauranter, slotte, herregårde og mange andre spændende lokationer.

...

Det kan være en god idé at involvere konfirmanten i planlægningen af festen med hensyn til valg af mad, musik og underholdning. Hvis konfirmanden f.eks. har en bestemt hobby eller interesse, kan man inkludere den festen f.eks. igennem aktiviteter, underholdning eller tema.

...

Der er mange spændende, eksklusive og unikke måder, hvorpå konfirmanden kan komme fra kirke til konfirmationslokale. En populær løsning er en flot bil, der evt. kan lånes til formålet af venner eller bekendte. Foretrækkes noget mere traditionelt kan en mulig løsning f.eks. være en hestevogn. Hvis I søger en helt unik oplevelse, kan man leje en helikoptor fra et grønt areal i nærheden af kirken og frem til konfirmationslokalet.

...

Der er et bredt udvalg af muligheder, når det kommer til steder, hvor en konfirmation kan foregå. Konfirmationer afholdes typsik i forårs- eller sommerperioden, hvilket kan gøre det attraktivt at have adgang til et udendørsareal, såsom en have, terrasse eller park. Det giver gæsterne muligheder for et hyggeligt og afslappet miljø, hvor gæsterne kan nyde det gode vejr og natur.

...

Hvordan maden skal serveres til en konfirmation afhænger af jeres præferencer til anretning samt budget. Portionsanretninger kan give konfirmationen et mere formelt udtryk, mens en buffet kan være mere afslappet og give gæsterne mulighed for at vælge deres egne retter. 

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark