Find og book konfirmationslokaler

Udforsk 2394+ unikke konfirmationslokaler fordelt i hele Danmark

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Roskilde
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for konfirmationer

FAQ om en konfirmation

Omkostningerne forbundet med at arrangere en konfirmation kan variere meget afhængigt af jeres ønsker og behov. Nogle af de faktorer, der kan påvirke prisen i forhold til rammerne, inkluderer antallet af gæster, valg af forplejning samt underholdning. En gennemsnitlig konfirmationsfest inklusiv tøj koster i Danmark cirka 33.740 kr. En konfirmationsfest på en restaurant eller et hotel vil typisk overstige dette beløb, mens en konfirmationsfest i egne rammer ofte er billigere. 

...

På denne platform finder du et bredt udvalg af muligheder, når det kommer til forplejning til en konfirmation. Flere af stederne tilbyder konfirmationspakker, som er stedets bud på menu og drikkevarer til en konfirmation. Det kan f.eks. være i form af serveringer eller en alsidig buffet.

...

Det kan være svært at beslutte, om konfirmationsfesten skal afholdes ude eller hjemme hos en selv. Fordelen ved at afholde festen hjemme hos sig selv er, at det er mere budgetvenligt, og at man samtidig har mere kontrol over festen. Hvis man derimod foretrækker, at der bliver sørget for menu og service, kan det være bekvemt at afholde konfirmationen på en restaurant eller et hotel.

...

En mulighed, vi også ofte ser anvendt, er at leje et lokale på en større gård eller i et lokalt forsamlingshus. Dette er typisk en billigere løsning i forhold til en restaurant eller et hotel, men man skal til gengæld selv stå for forplejningen og oprydningen. I kan overveje at hyre personale udefra til dele af arbejdet, som f.eks. tjenere, hvis det er uoverskueligt at stå med det hele selv.

...

Til konfirmationer kommer der som regel familie og venner fra nær og fjern. Hvis festen skal foregå over mange timer eller til sent ud på natten, kan det derfor være en god idé at have en overnatningsmulighed på stedet.

...

Når man skal skrive en tale til konfirmanden, er det vigtigt, at den er personlig, indholdsrig og velformuleret. Det er vigtigt at starte med at overveje, hvem man taler til, og hvad man vil sige, og derefter skrive sine tanker og idéer ned som et godt udgangspunkt for talen. Man kan f.eks. inddrage anekdoter og historier fra konfirmandens barndom for at gøre talen levende og relevant for konfirmandens overgang. Når man føler, at man har skrevet talen, kan det være en fordel at holde den kort og præcis. Gæsterne vil nok have lyst til at fejre konfirmanden, så det er vigtigt at huske at holde talen kort nok til, at den ikke bliver for tidskrævende.

...

Der er mange muligheder for underholdning til en konfirmation, og valget afhænger meget af den enkeltes personlige præferencer og budget. Nogle muligheder for underholdning til en konfirmation kan være live musik og dans, hvilket garanterer en festlig konfirmationsfest. Alternativt kan man overveje at sørge for, at der er spil, f.eks. fodbold, tilgængelige på stedet, så børnene til festen har noget at tage sig til.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark