Find steder til konfirmation i København

Søg blandt steder til konfirmation i København og se deres prispakker

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konfirmation København

FAQ om afholdelse af en konfirmation i København

Kampen om de populære steder til afholdelse af konfirmation i København, starter ofte tidligere end andre steder i landet, da byen har den størrelse som den har. Det kan derfor være en god idé at være tidligt i gang med eftersøgningen efter jeres drømme lokation for konfirmationen i København. Jo tidligere I får fundet stedet, jo mindre stress og usikkerhed rammes I af, og I kan fokusere på andre dele af planlægningsfasen.

...

Jagten på den perfekte lokation til konfirmationen i København, kan ofte virke uoverskuelig og svær. Hos Evarto prøver vi at gøre det så nemt, hurtigt og overskueligt så muligt, og derfor tilbyder mange af vores samarbejdspartnere skræddersyede konfirmationspakkeløsninger, med en pris samt beskrivelse af hvad pakken indeholder. Grundet over 200 muligheder for steder til en konfirmation i København, er det meget svært at sætte en pris på hvad det koster, men de fleste steder kan det gøres for omkring 1000 kr. pr. kuvert eller mindre.

...

Der findes mange steder, hvor man kan holde sin konfirmation i København. En af de nemmeste og mest overskuelige steder er bl.a. på hotel eller restaurant. Herved sikres det, at du ikke står med hele ansvaret på selve dagen og er derfor fri til at nyde festen med gæsterne og ikke mindst konfirmanden. Kuvertprisen vil typisk variere mellem 700 til 1000 kroner alt efter hvilket arrangement i ønsker og hvor længe.

...

Har I et ønske om at afholde konfirmationen i København i et selskabslokale, men gerne til en overkommelig pris? Så er leje af et selskabslokale en oplagt mulighed for jer! Nogle gange kan det knibe lidt med pladsen derhjemme og derfor kan det foretrækkes at leje et lokale, hvor man opnår væsentligt mere plads og frit kan færdes rundt blandt gæsterne. Derudover er dette et væsentligt billigere alternativ til f.eks. et hotel eller restaurant. Man skal dog være klar på selv at stå med forberedelse, afholdelse, oprydning og rengøring. Man kan naturligvis købe sig fra de forskellige opgaver, når man lejer et lokale til en konfirmation i København.

...

Konfirmationen i København bliver uden tvivl en rigtig stor dag for hele jeres familie, og derfor er det, for mange, vigtigt at forevige minderne fra dagen. Der er mange måder, hvorpå man kan sørge for at konfirmationen i København bliver uforglemmelig, bl.a. kan man sørge for at filme specielle indslag og taler under begivenheden, så man altid kan se dem igen. Man kan også opstille en fotobås, hvor gæsterne kan tage sjove og søde billeder, som man kan gemme i et fotoalbum efter konfirmationen i København. Man kan også opstille en gæstebog, hvor folk kan skrive søde og sjove beskeder, som ligeledes kan gemmes.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark