Afhold et firmaevent i København

Søg blandt steder i København, som kan afholde jeres firmaevent

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for firmaevent København

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv ønskerne til dit firmaevent i København

Indsend formularen med en beskrivelse af forventningerne til dit firmevent.

2

Vi finder de bedste eventsteder til dit firmaevent

Vi matcher din forespørgsel med de tre eventarrangører i København, som bedst kan efterleve dine krav.

3

De kontakter dig med deres bud på det perfekte firmaevent

Herefter vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste eventsteder i København, og kan slutteligt selv vælge, om et af stederne matcher dine tanker til dit firmaevent.

FAQ om firmaevents i København

Valget af sted til ens firmaevent afhænger utrolig meget af formålet og størrelsen på eventet, antallet af deltagere og hvilke firmaaktiviteter, der er planlagt. Hvis I er en større gruppe, kan det være en god idé at overveje at leje et konferencecenter eller et hotel. Hvis det er et mindre event, kan I kigge nærmere på leje af en restaurant eller et kulturhus. Det er essentielt at overveje jeres krav til faciliteter, omgivelser, forholdsregler og pris for at kunne vælge det optimale sted til jeres firmaevent.

...

Et firmaevent kan bestå af mange forskellige typer af opgaver for deltagerne. Nogle af de typiske firmaaktiviteter, man ser, er teambuilding, konferencer, produktlanceringer, festlige begivenheder, udendørs aktiviteter eller fokus på kultur. Brugen af forskellige firmaaktiviteter, som ikke benyttes i hverdagen, øger gæsternes fokus og relationer til hinanden. I København er der utallige muligheder, man kunne f.eks. tage på gin- eller ølsmagning, malerkursus eller madkursus.

...

Hvis du er i gang med at planlægge et firmaevent i København og overvejer, om det er nødvendigt at tilbyde overnatning til dine gæster, afhænger det af formålet med dit event og de aktiviteter, du planlægger at gennemføre. Hvis det er et festarrangement, der fortsætter til sent ud på natten, eller hvis dine gæster kommer langvejs fra, kan overnatning være en værdifuld tilføjelse til dit firmaevent. Det kan hjælpe dine gæster med at føle sig mere afslappede og til stede, når de ved, at deres overnatning er ordnet. Men hvis dit event er et dagsarrangement eller hvis gæsterne kommer fra nærheden, er det sandsynligvis ikke nødvendigt at tilbyde overnatning.

...

For at sikre et vellykket firmaevent i København er det afgørende at definere specifikke mål og udarbejde en detaljeret plan. Valget af det optimale sted og faciliteter, samt en effektiv kommunikation med deltagerne, er også vigtige faktorer. Derudover er det vigtigt at skabe en balance mellem arbejdsrelaterede aktiviteter og sjove indslag. Endelig er det væsentligt at have en reserveplan klar i tilfælde af uforudsete omstændigheder.

...

Hvis I skal slutte dagen af med en fælles middag, kan det være en god idé at vælge en anderledes og nytænkende tilgang for at gøre jeres middag unik. En mulighed kunne være at vælge social dining, hvor dine deltagere ikke selv vælger fra et menukort. I stedet serveres der nogle forudbestemte tallerkener med mad, som dine gæster kan smage fra. Fordelene ved social dining er, at dine gæster får mulighed for at opleve en mere intim og hyggelig middag.

...

Et eventbureau tilbyder en række tjenester, der er designet til at hjælpe planlæggerne med koordinering og gennemførelse af firmaeventet. Dette kan inkludere rådgivning, logistik, forplejning/catering, booking og oprydning. Mange eventbureauer tilbyder også at planlægge hele begivenheden med alt inkluderet. Det er dog vigtigt at samarbejde tæt med eventbureauet for at sikre, at formålet og visionen stemmer overens med dine ønsker.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Firmaevent i hele Danmark

Find inspiration til et firmaevent i dit område

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark