Afhold et firmaarrangement i Jylland

Få du det største overblik over steder til et firmaarrangement i Jylland

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for firmaarrangement Jylland

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et firmaarrangement

Indsend en beskrivelse af hvordan firmaarrangementet skal forløbe. Her kan du komme ind på dine tanker til aktiviteter, forplejning og omgivelserne.

2

Vi finder de bedste firmaarrangementer i Jylland

Vi modtager din forespørgsel, og undersøger hvilke steder i Jylland, der bedst kan imødekomme det firmaarrangement du har beskrevet.

3

Du modtager tilbud på et firmaarrangement

Du modtager nu op til tre tilbud fra de udvalgte steder. Det er op til dig at vurdere, om du ønsker at tage gå videre med et tilbud.

FAQ om firmaarrangementer i Jylland

Der er et bredt udvalg af muligheder, når det kommer til underholdning, oplevelser og aktiviteter til en firmafest. Jylland rummer både eventvirksomheder, hoteller og restauranter, der kan facilitere forskellige aktiviteter, spisning, teambuilding og meget andet. Hvis I søger en helt unik oplevelse, kan vi anbefale at lægge vejen forbi Nordens ørken, Råbjerg Mile, og efterfølgende nyde en dejlig middag.

...

Det er generelt billigere at afholde et firmaarrangement i Jylland sammenlignet med København. Prisen på et firmaarrangement afhænger i høj grad af hvilke aktiviteter der skal foregå, valg af forplejning og hvor mange der deltager. Du kan som udgangspunkt forvente en pris imellem 700 kr. til 1500 kr. per kuvert for et firmaarrangement, der inkluderer stedet, forplejning og fuld service.

...

Typisk kombineres firmaarrangementet med aktiviteter i løbet af dagen, således at man f.eks. laver teambuilding om eftermiddagen og derefter holder en fest om aftenen med mad, musik og dans. Det kan også være en god idé at overveje, om gæsterne skal tilbydes overnatning, hvilket typisk er relevant, hvis deltagerne kommer langvejs fra Fyn eller Sjælland. Dette kan give gæsterne mulighed for at slappe af og nyde arrangementet fuldt ud, uden at skulle tænke på transport.

...

Såfremt du afholder dit firmaarrangement i Jylland, er det en god idé at tage hensyn til, om der er nogle deltagere, som der skal tages et særligt hensyn til. Det kan f.eks. være gæster, som er dårligt gående, har fysiske problemer eller et handicap. Dette kan de fleste steder imødekommes med handicapvenlige faciliteter som gangstativer, elevatorer og ramper. Der kan også være gæster, som har særlige præferencer i forhold til forplejning. De fleste steder kan imødekomme kravene til en menu, der er vegansk, vegetarisk eller allergivenlig. Det er en god idé at informere stedet om eventuelle særlige behov på forhånd, så de kan tage højde for det og give den bedst mulige oplevelse for alle gæsterne.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark