Find stedet til et after work arrangement

Start din søgning, og se billeder og priser fra steder i hele Danmark.

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Populære byer og regioner i hele Danmark

Populære filtre for after work arrangementer

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til arrangementet

Beskriv kort dine ønsker til dit after work arrangement. Det kan eksempelvis vedrøre antal gæster, særlige aktiviteter eller lignende.2

2

Vi finder kun de bedste steder til dit arrangement

Udfra dine ønsker matcher vi dig med de bedste steder til dit after work arrangement, så du finder det helt rette sted.

3

De kontakter dig med deres bedste bud på dit arrangement

Herefter kontaktes du af 3 udvalgte steder med deres bedste bud på dit after work arrangement. Så er det op til dig, hvilket bud du går videre med.

FAQ om et after work arrangement

Et after work arrangement er en social aktivitet, som typisk afholdes efter arbejdstid med kolleger eller venner. Det kan eksempelvis være en fælles tur på en bar, restaurant eller en aktivitet uden for arbejdspladsen.

...

Teambuildingaktiviteter kan styrke sammenholdet blandt deltagerne ved at skabe tillid, fremme kommunikation, udfordre komfortzonen, skabe positive minder og øge motivationen. Dette sker gennem en fælles oplevelse, hvor alle deltager aktivt og arbejder mod et fælles mål, som kan overføres til andre områder af deres interaktion.

...

Få dine gæster til at nyde nogle sjove holdaktiviteter udendørs, som kan styrke sammenholdet og forholdet mellem dig og dine gæster. En kreativ byudfordring kan for eksempel planlægges, hvor gæsterne kan udforske byen på en helt ny måde. Aktiviteten indebærer, at gæsterne inddeler sig i hold og sammen løser forskellige udfordringer i form af en blanding af skattejagt og pointløb. Alternativt kan du også tage dine gæster med ud i den smukke natur til en spændende og udfordrende skattejagt. Formålet er at komme først i mål eller score flest point, og du kan købe medaljer eller pokaler til vinderholdet. Disse aktiviteter kan planlægges selv, men hvis du ønsker en professionel oplevelse, kan det være en god idé at samarbejde med et eventbureau.

...

Det afhænger af hvilken type arrangement det er, og hvad der passer bedst til formålet og deltagerne. Hvis arrangementet fokuserer på natur, friluftsliv eller afslapning, kan det være mere hensigtsmæssigt at afholde det i landlige omgivelser. Hvis arrangementet derimod fokuserer på kultur, underholdning eller forretningsformål, kan det være mere hensigtsmæssigt at afholde det i byen. Det er også muligt at finde steder, der ligger i nærheden af både byen og naturen, så man kan drage fordel af begge dele.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark