Find og book konferencesteder

Evarto giver dig det største overblik over konferencesteder i dit område

Lad os finde , som matcher dine ønsker

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte konferencesteder i København

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Roskilde
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for konferencesteder

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv forventningerne til konferencestedet

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit arrangement samt, hvad du forventer af eventarrangøreren.

2

Vi finder de bedste steder til din konference

Vi matcher din forespørgsel med de tre eventarrangører, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

3

Konferencestederne kontakter dig direkte med deres bud

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud på markedet, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med.

FAQ om konferencesteder

Prisen afhænger blandt andet af, hvor mange mennesker der skal deltage, hvor konferencen skal afholdes, hvilken type af faciliteter der skal bruges, og om der skal arrangeres forplejning. Generelt ligger priserne mellem 400-900 kr. per deltager for en heldagskonference med fuld forplejning og service.

...

En af fordelene ved at kunne overnatte til en konference er, at det giver deltagerne mulighed for at slappe af og hvile sig, så de er klar til at fokusere og deltage i konferencen igen dagen efter. Det kan også være praktisk for deltagere, der kommer langvejs fra, da det giver dem mulighed for at undgå at skulle finde et sted at bo, mens de er til konferencen. Derudover kan det være en god måde at skabe et fællesskab blandt deltagerne, da det giver dem mulighed for at lære hinanden bedre at kende og udveksle ideer og erfaringer. Klik her for at se konferencesteder med mulighed for overnatning på Evarto.

...

På Evarto tilbyder konferencestederne prispakker, der indeholder mad og drikkevarer under arrangementet. Prispakkerne varierer afhængigt af konferencens varighed og kan indeholde alt fra lette snacks og sandwiches til mere formelle middagsretter og drikkevarer.

...

Som arrangør kan du forberede dig på dårligt vejr ved at sørge for at have en plan B klar, hvis det bliver nødvendigt at ændre programmet eller flytte konferencen indendørs. Det kan også være en god idé at undersøge, om dit valgte konferencested har indendørs faciliteter, som kan bruges, hvis vejret bliver dårligt. Det kan også være en god idé at have nogle regnfrakker eller paraplyer til rådighed, hvis deltagerne bliver våde på vej til eller fra konferencen. Hvis du forventer, at vejret vil være dårligt, kan det også være en god idé at informere deltagerne i god tid, så de kan forberede sig og tage de forholdsregler, de finder nødvendige.

...

Evarto har konferencesteder i hele landet, der passer til ethvert behov. Når du vælger det rette sted, kan du overveje faktorer som størrelsen på lokalerne, beliggenheden og tilgængeligheden af transportmuligheder og faciliteter. Tag også hensyn til deltagernes behov, f.eks. handicapvenlige faciliteter. Der findes mange velegnede konferencesteder og -centre, så undersøg dine muligheder og vælg det sted, der bedst opfylder dine behov.

...

Du kan benytte søgefunktionen til at finde tilgængelige steder i den ønskede by. Herefter vil du blive præsenteret for konferencesteder i området, hvor du kan se billeder, prispakker og læse om hvert sted. Når du har fundet det rette sted, kan du sende en forespørgsel med antal gæster og din ønskede dato. Stedet vil derefter sende en bekræftelse via e-mail om, hvorvidt de kan afholde konferencen på den ønskede dato.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Konferencesteder i hele Danmark

Udforsk konferencesteder i nærheden af dig

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark