Find konferencesteder i København

Få det største udvalg af konferencesteder i København og se deres konferencepakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencesteder København

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et konferencested

Giv en beskrivelse i formularen om de krav og forventninger, som du har til et konferencested. Det kan være alt fra dine forventninger om forplejning til ønsker om særligt udstyr på stedet.

2

Vi finder de bedste konferencesteder i København

Vi lægger os i selen, og undersøger hvilke tre steder, som bedst imødekommer de forventninger du har til et konferencested i København.

3

De tre konferencesteder kontakter dig

Du vil modtage et uforpligtende tilbud fra hver af de tre udvalgte konferencesteder. Du kan nu frit vælge om der er et tilbud som stemmer overens med dine planer.

FAQ om konferencested

På de fleste konferencesteder på Evarto finder du de forskellige prispakker, som stederne udbyder. I prispakken er der beskrevet, hvilken forplejning, der er inkluderet, f.eks. måltider i løbet af dagen, overnatning, velkomstdrinks, snacks osv.

...

Hos Evarto er det oplyst på det enkelte konferencesteds side, hvilket AV-udstyr de stiller til rådighed. Det kan være højtalere, mikrofoner, storskærme osv. Kontakt gerne konferencestedet, hvis du ønsker at få uddybet detaljer vedrørende det tekniske udstyr.

...

Hvis konferencen strækker sig over flere dage, er det værd at overveje, om konferencestedet tilbyder overnatning eller er tilknyttet et hotel. Gæsterne slipper for de praktiske udfordringer i forhold til transport og hotelbooking og kan alene fokusere på at nyde konferencen.

...

At finde det rette konferencested i passende omgivelser er vigtigt i forhold til gæsternes helhedsindtryk. Konferencesteder i centrum af København giver gæsterne mulighed for at tage en pause og opleve det københavnske byliv med dets mange kulturelle tilbud. Det kan også være spændende at vælge et konferencested uden for centrum i mere rolige omgivelser, som giver gæsterne mulighed for at undgå larmende trafikstøj og få frisk luft.

...

Antallet af gæster og behovet for forskellige faciliteter og AV-udstyr er vigtige overvejelser i valg af konferencested. Det er også værd at overveje, om der er behov for breakout-områder, hvor mindre grupper kan samles i løbet af konferencen. Disse områder kan være med til at fremme interaktion og samarbejde blandt deltagerne.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark