Find steder med konferencepakker

Søg blandt et bredt udvalg af steder med konferencepakker i dit område

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencepakker

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv forventningerne til din konferencepakke

Udfyld tilbudsformularen med en beskrivelse af dine ønsker til konferencen. Det kunne f.eks. være krav til forplejningen, omgivelser eller værelsessammensætning

2

Vi finder de bedste til at løse opgaven

Vi læser din forespørgsel igennem, og finder op til 3 konferencesteder, som kan imødekomme dine krav.

3

De kontakter dig med deres idé til din konference

Slutteligt modtager du nu op til 3 tilbud, hvorefter du selv kan vælge, om et af konferencestedernes bud lever op til dine forventninger.

FAQ om konferencepakker

En halvdagspakke forløber sig typisk over en halv arbejdsdag, hvilket vil svare til cirka 4 timer. Inkluderet i halvdagspakkerne er ofte kaffe, te og vand under mødet, samt en formiddags- eller frokostbuffet. De mest gængse tidspunkter vil ofte være 8-12 eller 9-13. Det er dog også muligt at starte klokken 12 med en frokost, for derefter at fortsætte til klokken 16. Tidsrummet for en dagspakker vil typisk svare til en normal arbejdsdag på 8 timer. Inkluderet i denne vil der typisk være meget af det samme, som du kan forvente til en halvdagspakke, dog med den forskel, at der ofte vil være mulighed for 2 fulde måltider.

...

En heldagsprispakke strækker sig ofte over en gængs arbejdsdag med den ændring, at du har mulighed for at få tre fulde måltider samt kaffe, te og vand under konferencen. Fordelen ved en heldagsprispakke kan være, at din konference ofte vil være overstået, når I kommer til det sidste måltid, hvilket kan give plads til både hygge og networking for dine deltagere.

...

Såfremt du har planlagt, at din konference skal strække sig over mere end én dag, kan det være en god idé at overveje en døgn-prispakke. I en døgnpakke medfølger der 3 fulde måltider på dag 1, morgenmad på dag 2 samt fuld forplejning under konferencen. Fordelen ved en døgn-prispakke er, at ved måltidet om aftenen vil I have rig mulighed for hygge og networking, da dine deltagere har mulighed for overnatning.

...

Her på platformen kan du besøge de enkelte steders side og få indsigt i, hvilke konferencepakker der tilbydes samt hvad disse pakker indeholder. Når du har fundet en konferencepakke, der opfylder dine ønsker og krav, kan du sende en forespørgsel til lokationen direkte igennem Evarto.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark