Find dit konferencecenter i Odense

Få overblik over konferencecentre i Odense og se deres mødepakker og faciliteter

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencecenter Odense

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et konferencecenter

Forklar i formularen hvilke ønsker og behov du har til et konferencecenter i Odense. Kom ind på hvor mange gæster du forventer, samt hvilke præferencer du har i forhold til forplejning og overnatning.

2

Vi finder de bedste konferencecentre i Odense

Vi gennemgår din beskrivelse og kortlægger hvilke konferencecentre i Odense, som vi mener bedst lever op til dine forventninger.

3

Du kontaktes med tre tilbud på et konferencecenter

De tre udvalgte konferencecentre i Odense kontakter dig med et uforpligtende tilbud. Du kan nu tage stilling til, om du vil gå videre med et tilbud.

FAQ om afvikling af konferencer

Det er vigtigt at have klart for sig, hvad formålet med ens konference er, så man kan identificere og finde de nødvendige ressourcer og faciliteter på et konferencecenter i Odense. Dette kan inkludere AV-udstyr, forplejning, antal deltagere, parkeringsmuligheder og meget mere. På Evarto kan du se forskellige tilbud og pakkeløsninger på de enkelte steders sider, som kan hjælpe dig med at finde det rette konferencecenter.

...

En detaljeret tidsplan er afgørende for at give dine deltagere et klart overblik over arrangementets agenda og formål ved konferencecenteret i Odense. Det er også vigtigt at sikre, at dine deltagere kan opretholde deres koncentration og fokus under konferencen, og derfor kan det være en god idé at tilbyde forplejning af høj kvalitet. Det kan også være en fordel at have en backup plan på plads, i tilfælde af uforudsete udfordringer.

...

Det er rigtigt vigtigt at evaluere konferencen efter den er slut, så man kan lære af eventuelle fejl eller mangler og forbedre sig til fremtidige arrangementer. En feedbackskema er en god måde at indsamle feedback fra deltagerne og kan give en god indsigt i, hvad der fungerede godt, og hvad der kan forbedres. Det kan også være en god idé at følge op på feedbacken ved at tage kontakt til deltagerne og høre mere om deres oplevelse og eventuelle forslag til forbedringer.

...

Alternativt kan du også overveje en tur til Odense Zoo, der er en af de største zoologiske haver i Danmark og har et bredt udvalg af dyr fra hele verden. Der er også mulighed for at besøge Odense Bys Museer, som byder på en lang række forskellige udstillinger og samlinger, der viser Odenses kulturhistorie og udvikling gennem tiden.

...

Der er flere konferencecentre i Odense, som kan danne ramme om din næste konference. Med gæster fra både Sjælland og Jylland kan Odense fungere som samlingspunkt, så rejsetiderne bliver jævnt fordelt mellem gæsterne. Mange busser og tog standser undervejs i Odense, og derfor har byen en bekvem placering i forhold til at kunne komme frem og tilbage med offentlig transport.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Konferencelokaler og -centre på Fyn

Find de ideelle steder til en konference på Fyn

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark