Find stedet til dit konferencedøgn

Få det største overblik over steder til et konferencedøgn og se deres prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencedøgn

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv forventningerne til dit konferencedøgn

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af dine krav til din konference. Det kunne f.eks. være omgivelser, forplejning og diverse tekniske behov.

2

Vi finder de konferencesteder, som matcher dine behov

Vi matcher din forespørgsel med de 3 konferencecentre, som bedst kan imødekomme ønskerne til din konference.

3

De kontakter dig med deres bud på dit konferencedøgn

Nu vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de konferencesteder, som bedst kan leve op til dine ønsker.

FAQ om konferencedøgn

Det kan være relevant for dig at overveje antallet af deltagere, du forventer til din konference, da det er vigtigt at afstemme forventninger med konferencestedet for at sikre tilstrækkelig plads til alle. Derudover er det vigtigt at overveje, hvilken type værelsesfordeling du har brug for, da det er afgørende, om du primært har behov for enkelt- eller dobbeltværelser.

...

Såfremt din konference har en længere tidsplan, kan det give mening for dig at overveje, om du skal planlægge den over flere dage. Ved valg af et konferencedøgn, får du mulighed for at lægge luft i tidsplanen, hvilket vil give et mindre stramt program, da du har mulighed for at afholde det fulde program over to dage. I den typiske konferencedøgnspakke vil der ofte være inkluderet drikkevarer som kaffe, te og vand under dit arrangement samt morgenmadsbuffet, frokostbuffet, aftensmad og morgenmad på dag 2.

...

Det kan være vigtigt at overveje, om du har nogle specifikke krav til forplejningen under din konference. Det kan f.eks. være ønsker til menuen, såfremt du er blevet gjort opmærksom på, at nogle af dine deltagere har specielle behov, hvilket kunne være tilfældet, hvis der er allergikere eller veganere blandt deltagerne. Du kan også overveje, om du ønsker forplejning under konferencen, hvilket kunne være lidt frugt eller snacks, da dette ville sikre, at dine deltagere ikke får et sukkerchok.

...

Prisen for at afholde en konference varierer afhængigt af flere forskellige faktorer. Det kan f.eks. være størrelsen på konferencelokalet, antallet af deltagere, formålet med konferencen og længden af konferencen. Typisk spænder prisen for en heldagskonference inkl. forplejning, lokaler og overnatning imellem 1000-2000 kr. per person.

...

På denne platform indikerer et konferencedøgn normalt en pakkeløsning, der inkluderer forplejning, leje af lokale(r) samt overnatningsfaciliteter på stedet. Det kan variere afhængigt af den enkelte udbyder og arrangementets specifikke detaljer, men generelt set er et konferencedøgn en samlet pakke, der dækker flere forskellige områder af konferencen.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark