Find og book sted til en barnedåb

Udforsk 2395+ unikke barnedåbslokaler fordelt i hele Danmark

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

De smukkeste steder til en barnedåb i Danmark

Geographic link - København K
Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Roskilde
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for en barnedåb

FAQ om en barnedåb

Menuen til en barnedåb kan variere meget. Det er vigtigt at overveje, om der skal være alternativer til maden, især hvis der er gæster med særlige behov, såsom vegetarer, veganere eller allergikere. Der bør også overvejes, om maden skal serveres som buffet, hvilket giver gæsterne mulighed for at vælge, hvad de bedst kan lide, men denne model kan også skabe trafik i lokalet. En anden mulighed er at servere maden som portionsanretninger, så gæsterne kan sidde på deres pladser og få mad samtidig.

...

Der er mange muligheder for, hvor man kan holde en barnedåb. Antallet af gæster er afgørende for, hvor man kan holde det, da lokalet skal være passende stort. Det er også en god idé at overveje, i hvilke omgivelser det skal foregå, f.eks. i centrum, på landet i naturskønne omgivelser, på et hotel, i et forsamlingshus osv. De forskellige steder giver typisk forskellige muligheder og stemninger.

...

Prisen for en barnedåb kan variere meget afhængigt af, hvad man prioriterer, og hvor mange gæster der kommer. Det er lettere at få en oversigt over prisen ved at se på kuvertpriserne, når man skal finde et budget til barnedåben. Priserne ligger typisk fra 89 kr. til 750 kr. alt efter, om man ønsker mad ud af huset eller portionsanretninger på en restaurant med høj service. Kuvertprisen for børn er dog ofte lavere, hvilket også påvirker prisniveauet.

...

Barnedåben er traditionelt set en kristen ceremoni, hvor forældrene erklærer barnets officielle navn og barnet indlemmes i den kristne tro. Dåbsceremonien foregår i kirken, hvor familie og venner samles for at bevidne det særlige øjeblik, hvor barnet døbes. Efterfølgende fortsætter dagen med en dåbsfest, hvor der fejres med mad og drikke.

...

Længden på en barnedåbsfest kan variere i forhold til individuelle behov. Typisk starter man dagen med barnedåben i kirken, da barnet ofte har mest energi der. Hvis man ønsker en kortere fest på et par timer, tilbyder mange steder en brunchpakke. Hvis man ønsker en hel-dags-fest, kan man i stedet vælge en større frokostpakke og trække selskabet hjem til sig selv efterhånden som aftenen nærmer sig.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark