Søg stedet til en barnedåb i Horsens

Find de bedste steder til en barnedåb i Horsens og se deres priser og lokaler

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for barnedåb Horsens

FAQ om afholdelse af en barnedåb i Horsens

Skal I holde en barnedåb i Horsens, er der flere forskellige muligheder for afholdelsen af dagen. I kan f.eks. vælge at fejre dagen med en dejlig brunch, en frokost, en middag eller som en reception. Der er mange forskellige muligheder, og det er op til jeres præferencer, ønsker og behov for dagen. Hvis I ønsker en nem løsning for afholdelsen af jeres barnedåb i Horsens, kan I overveje at benytte jer af Egebjerg-Hansted Forsamlingshus' barnedåbspakke, som indeholder en 3-retters menu samt leje af deres selskabslokale.

...

Det afhænger meget af jeres individuelle ønsker, præferencer og krav til barnedåben i Horsens. Hvis I foretrækker en hyggelig og lækker brunch, kan det normalt arrangeres for 250-450 kr. pr. kuvert. Hvis I er mere til et aftenarrangement, koster det typisk mellem 450 og 1000 kr. pr. kuvert. Priserne kan variere meget fra sted til sted, så det er svært at fastsætte en præcis pris.

...

Der er mange sjove, gode og anderledes måder at gøre ens barnedåb i Horsens mindeværdig og uforglemmelig på. Det kan være en god idé at sørge for ting, som kan bruges af den døbte senere i livet, så de kan se tilbage på dagen. For eksempel kan man opstille en gæstebog, hvor folk kan skrive sjove og søde beskeder, som den døbte kan læse senere i livet. En fotobås kan også være en god idé, hvor man kan oprette et fotoalbum, som den døbte kan få til senere brug. Alternativt kan man optage og filme under begivenheden, inklusiv taler, andre former for indslag og betydningsfulde øjeblikke under barnedåben i Horsens. På denne måde kan den døbte se tilbage på begivenheden og mindes de gode minder.

...

Der er mange muligheder for gode gaver til en barnedåb i Horsens. Det har i mange år været meget populært at give et smykke, som den døbte kan bruge i mange år fremover. En anden populær gave er en sparegris, som kan hjælpe med at lære om økonomi og kunsten at spare penge. Derudover er gaver som bøger, legetøj, tøj og bidrag til en opsparing alle gode valg.

...

Inden eller efter barnedåben i Horsens kan man tage på udflugt i byen, hvor man bl.a. kan gå en tur på Søndergade eller besøge Bytorv Horsens. Byen byder på en række forskellige shoppingmuligheder med et bredt udvalg af butikker, der henvender sig til enhver smag og budget.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark