Søg efter stedet til en barnedåb i Aarhus

Udforsk 302+ unikke barnedåbslokaler i Aarhus

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Smukke og efterspurgte byer i det Jyske

Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for en barnedåb i Aarhus

FAQ om barnedåb i Aarhus

Der er et bredt udvalg af muligheder, når det kommer til forplejning til en barnedåb. Valget af forplejning afhænger primært af individuelle præferencer, budget og antallet af gæster, der deltager. Da barnedåben typisk foregår om formiddagen, er det oplagt at servere brunch eller frokost. Vi kan f.eks. foreslå en buffet eller fingerfoods, da dette sikrer, at der er noget for enhver smag.

...

Prisen på en barnedåb varierer afhængigt af, hvor mange gæster der deltager, hvor i Aarhus barnedåbsfesten skal foregå, samt valg af forplejning. Det er en god idé at fastlægge en prisramme, inden man kommer for langt i forberedelserne, så man ved, hvad man har at gøre godt med. For leje af lokale i Aarhus med forplejning kan man forvente en prisramme på mellem 300 kr. og 800 kr. per kuvert.

...

Omgivelserne omkring en barnedåb kan være med til at skabe den helt rette stemning og atmosfære. Der kan være stor forskel på, hvilke omgivelser og krav man har til stedet for en barnedåb. Nogle ønsker udendørsarealer eller en legeplads, så børnene har mulighed for at komme ud og boltre sig undervejs.

...

Det er fornuftigt at tage stilling til, hvordan drikkevarer skal finansieres til en barnedåb. Det kan være en god idé at undersøge, om drikkevarer er inkluderet i forplejningspakkerne på platformen, eller om det skal betales efter forbrug.

...

Det er en god idé at danne sig et overblik over, hvordan gæsterne ankommer til barnedåben. Gæster, der ankommer i bil, bør være opmærksomme på, at det kan være svært at finde ledige parkeringspladser i centrum af Aarhus. Hvis barnedåben afholdes i midtbyen og man ønsker at undgå udfordringer med at finde en ledig parkeringsplads, er der som regel altid plads i parkeringskælderen ved DOKK1. I nærområdet omkring Aarhus er der typisk mange gratis parkeringspladser til rådighed.

...

Der er flere faktorer, man bør overveje, når man vælger, hvor man skal afholde barnedåbsfesten. Mange foretrækker, at lokalerne er tæt på kirken, hvor barnet skal døbes, så gæsterne kan gå direkte fra kirken til lokalerne. Hvis man ønsker naturskønne omgivelser, kan det være en god idé at undersøge lokalerne i nærområdet omkring Aarhus. Her finder man et stort udvalg af lokaler i skov- og naturområder samt lokaler med havudsigt.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark