Find og book konferencelokaler i Aarhus

Udforsk 559+ unikke konferencelokaler i Aarhus

Lad os finde , som matcher dine ønsker

De bruger allerede Evarto

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for konferencelokaler i Aarhus

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til konferencelokalet i Aarhus

Beskriv præferencer og forventninger, som giver stederne de bedste forudsætninger for at udarbejde et tilbud på din konference.

2

Vi finder de rette konferencelokaler i Aarhus

Vi gennemgår dine forespørgsel og kontakter dig måske med uddybende spørgsmål. Herefter finder vi de 3 bedste tilbud, som matcher din konference.

3

Udvalgte steder med konferencelokaler sender et tilbud

Efter højest et par dage vil du høre fra stederne med de rette konferencelokaler i Aarhus til din konference.

FAQ om konferencelokaler i Aarhus

Smilets by rummer rigtig mange skønne konferencelokaler, hvor der både er mulighed for store og professionelle konferencer samt konferencer i mere intime omgivelser. Det er også en god idé at overveje deltagernes primære transportvalg til og fra konferencelokalet, da dette kan have betydning for, om det giver god mening at afholde midt i Aarhus C eller om udkanten af Aarhus også kan være en mulighed. I Aarhus finder man også konferencelokaler med strand, natur, byliv, sø og hav, hvilket kan give en særlig stemning under selve konferencen.

...

Priserne kan spænde fra 400 kr. til 1000 kr. pr. deltager for en heldagskonference i Aarhus.. Prisniveauet for konferencelokaler i Aarhus varierer afhængigt af flere faktorer, såsom konferencelokalernes størrelse, beliggenhed, faciliteter, varighed og den specifikke prispakke, der er inkluderet. Generelt kan man forvente, at mindre konferencelokaler i udkanten af byen eller uden for Aarhus er mere prisvenlige, mens større, mere centralt beliggende lokaler med omfattende faciliteter og services vil være dyrere.

...

Uanset om man foretrækker kulturelle, historiske eller moderne indtryk, så er der i Aarhus noget for alle. Blandt de mest populære steder i Aarhus er Den Gamle By, hvor gæsterne har mulighed for at gå på opdagelse i fortidens levn. Hvis man forestiller sig, at gæsterne har et kunstnerisk sind, kan de besøge Kunstmuseum Aros. Her kan man for eksempel se den berømte skulptur "Boy" samt skiftende kunstudstillinger.

...

Når man afholder en konference i Aarhus, kan ønskerne om overnatning være meget forskellige, alt efter hvor i landet man kommer fra. Hvis der er behov for overnatning, kan det være værd at overveje et af de mange konferencehoteller i Aarhus, så man ikke spilder tid på transport til og fra konferencelokalerne. Det kan dog også give god mening at finde nogle nærliggende hoteller med overnatningsmuligheder, hvis man gerne vil have mere uformelle omgivelser.

...

Det er forskelligt, hvilken form for forplejning man foretrækker at tilbyde sine konferencegæster. Det kan for eksempel være i form af forskellige måltider, velkomstdrinks, snacks osv. På Evarto kan du finde skræddersyede forplejningspakker på de enkelte konferencesteder. Alternativt tilbyder flere konferencesteder, at du kan kontakte dem, og sammen planlægge forplejningen.

...

Ja, på Evarto finder du i Aarhus konferencelokaler i en række størrelser, der passer til alt fra små møder til store konferencer og events.

...

Afhængigt af antallet af deltagere kan der være forskellige behov for konferencefaciliteterne. Hvis det er en større konference, kan man have brug for et sceneområde, mikrofoner og højttalere. Antallet af deltagere til konferencen vil naturligvis også påvirke størrelsen på konferencelokalet. Nogle konferencelokaler er mere formelle end andre, hvilket også kan have betydning for det ønskede miljø og indretning, man ønsker konferencen skal foregå i.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark