Find og book sted til hotel og konference

Udforsk mere end 750 hotel- og konferencesteder i Danmark

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for hotel og konference

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine forventninger til sted og konference

Giv en kort beskrivelse af det sted du søger samt hvilken konference du ønsker at arrangere.

2

Vi finder stedet der passer til din konference

Med afsæt i din beskrivelse undersøger vi hvilke steder, der bedst kan skabe rammerne om konferencen, du ønsker at afholde.

3

Du modtager op til tre tilbud på en konference

De tre udvalgte steder sender dig direkte et tilbud på hvordan du kan afholde en konference. Nu er det op til dig at vurdere om et af stederne stemmer overens med dine forventninger.

FAQ om hotel og konference

En af fordelene ved at arrangere en konference på et hotel er, at deltagerne har mulighed for at overnatte på stedet, hvilket kan gøre det nemmere for dem at deltage i hele konferencen. Hos Evarto findes mange forskellige typer af hoteller, der kan være egnet til at afholde en konference. De fleste hoteller på platformen specialiserer sig i at afholde konferencer og har avancerede faciliteter såsom mødelokaler, teknisk udstyr og professionelt personale, der kan hjælpe med planlægning og organisering af arrangementet. Andre hoteller tilbyder mere grundlæggende faciliteter, men kan stadig være gode valg, hvis man ønsker et sted at bo og afholde møder under ens ophold.

...

Prisen på at afholde en konference kan variere meget afhængigt af konferencens størrelse, valg af lokaler og eventuelle omkostninger til aktiviteter, der skal foregå. Hos Evarto finder du forplejningspakker, der inkluderer booking af hotellet samt forplejning under konferencen. En heldagskonference inklusiv mad og drikkevarer har typisk en kuvertpris på mellem 1000-2000 kr.

...

Det kan være en god idé at overveje, om konferencen skal afholdes i en af de større danske byer eller i mere landlige omgivelser. En af de store fordele ved en konference i byen er de gode transportmuligheder, der gør det nemt for deltagerne at komme til og fra konferencen samtidig med, at de får mulighed for at udforske byens kultur, restauranter og butikker i deres fritid. Hvis du derimod beslutter dig for at arrangere en konference i landlige omgivelser, giver det deltagerne mulighed for at komme væk fra byens stress og jag og nyde roen og freden i naturen. Dette kan være gavnligt for deres fokus og koncentration og kan også bidrage til at øge deres velvære og arbejdsglæde.

...

Der er mange forskellige typer udstyr, der kan være nyttige at have til en konference. Det afhænger dog i høj grad af konferencens formål og de aktiviteter, der vil være på programmet. Stort set alle hoteller på Evarto har det nødvendige tekniske udstyr, inventar og andre faciliteter, der kræves for at afholde en konference. Du kan se, hvilket udstyr og hvilke faciliteter der stilles til rådighed på det konkrete hotel, ved at besøge dets side her på platformen.

...

Der findes mange forskellige typer af hoteller, som kan være egnede til at afholde en konference. Nogle hoteller er specialiserede i at afholde konferencer og har avancerede faciliteter, såsom mødelokaler, teknisk udstyr og professionelt personale, der kan hjælpe med planlægning og organisering af arrangementet. Andre hoteller er mere generelle og tilbyder mere grundlæggende faciliteter, men kan stadig være gode valg, hvis man ønsker et sted at bo og afholde møder under ens ophold. Når man afholder en konference på et hotel, kan man også drage fordel af hotellets andre faciliteter, såsom en restaurant og bar til måltider og forfriskninger, et fitnesscenter til at holde sig i form og måske endda en sauna eller et dampbad til afslapning efter en travl dag med møder.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark