Book dit konferencecenter i Helsingør

Søg blandt konferencecentre i Helsingør og se deres faciliteter og prispakker

Lad os finde , som matcher dine ønsker

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Roskilde

Populære filtre for konferencer i Helsingør

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til konferencecentret

Beskriv kort, hvilke ønsker og krav du har til din kommende konference i Helsingør. Det kan være alt fra krav til forplejning, krav og omgivelser.

2

Vi finder de bedste konferencecentre i Helsingør

Derefter leder vores dygtige team, efter det konferencecenter, som matcher din forespørgsel. Du bliver muligvis kontaktet med eventuelle spørgsmål om din konference i Helsingør.

3

Du modtager 3 tilbud på steder til din konference i Helsingør

Efter et par dage, vil du modtage vores bedste bud på steder til en konference i Helsingør efter din smag. Det er helt gratis og uforpligtende at bruge vores service.

FAQ om konferencecentre i Helsingør

Helsingør har masser at byde på for dig og dine deltagere under konferencen. For det første ligger byen tæt på hovedstaden, så det er nemt at komme til en konference i Helsingør med offentlig transport. Pauserne kan bruges på at besøge Kronborg Slot eller M/S Museet for Søfart og udforske Helsingør. Derudover er der masser af gode muligheder for gåture i den smukke omkringliggende natur.

...

Omkostningerne ved at afholde en konference i Helsingør vil afhænge af flere faktorer. Nogle af de største faktorer, der vil påvirke prisen, omfatter størrelsen på konferencen, valg af konferencested, antallet af deltagere, måltider og andre faciliteter og serviceydelser. På konferencecentrene i Helsingør, kan du typisk afholde en heldagskonference for omkring 400-800 kr. pr. kuvert. Det er dog kun et estimat, og prisen kan variere afhængigt af de specifikke krav og ønsker til konferencen.

...

Når du skal afholde en konference i Helsingør, er der mulighed for flere forskellige former for omgivelser og faciliteter. Du kan f.eks. finde steder med auditorium, sø- og havudsigt, have- og terrassemiljø eller steder, der tilbyder overnatning.

...

Du kan sagtens afholde en konference i Helsingør med muligheder for teambuilding. Evarto kan anbefale Haldbjerg Naturcampus, hvor du bl.a. kan prøve kræfter med gourmetmad over bål, Geo challenge, Insights Discovery, klatring i de gamle træer eller forskellige smagsoplevelser.

...

Antallet af lokaler, der er nødvendige til en konference i Helsingør, afhænger af flere faktorer, såsom antallet af deltagere, formålet med konferencen, agendaen og kravene til teknologi og faciliteter. Hvad du planlægger en mindre konference med op til 10 deltagere, kan et enkelt lokale i Helsingør være tilstrækkeligt. For større konferencer med flere deltagere kan det dog være nødvendigt med flere lokaler, afhængigt af antallet af deltagere og behovet for at opdele deltagerne i mindre grupper. Det er vigtigt at overveje, om du har brug for en separat pause- eller opholdsstue til deltagere, så de kan slappe af eller netværke i pauserne.

...

Det er essentielt for en vellykket konference, at dine deltagere føler sig velkomne og godt tilpas i lokalerne. Der er mange ting, man kan gøre for at sikre eller øge sandsynligheden for en succesfuld konference i Helsingør. Det er vigtigt at sørge for, at dine deltagere ikke bliver dehydrerede eller sultne, ved at tilbyde passende forplejning. Dette øger både engagementet og koncentrationen hos de deltagende. En klar og tydelig rød tråd under konferencen giver dine deltagere overblik og struktur og gør dem mere bevidste om dagens agenda. Det er også vigtigt at være åben og imødekommende for feedback fra de deltagende under konferencen i Helsingør, da dette skaber en følelse af samarbejde og samhørighed.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark