Find dit konferencecenter på Sjælland

Søg blandt konferencecentre på Sjælland og se deres faciliteter og prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencecenter Sjælland

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til konferencefaciliteterne

Giv en kort beskrivelse af hvad du søger til din konference, og om du har særlige ønsker til, hvor på Sjælland den skal afholdes.

2

Vi finder de bedste konferencecentre på Sjælland

Vi gennemgår mulighederne, og finder de tre tilbud på din konference, som passer dig og dine gæster bedst.

3

Du modtager tilbud på din konference

Du vil blive kontaktet efter få dage fra tre udvalgte konferencecentre på Sjælland, hvorefter du kan træffe et valg om, hvilket tilbud du vil takke ja til.

FAQ for Konferencecenter på Sjælland

Hvis det drejer sig om en mindre konference, er det ikke nødvendigvis et helt konferencecenter, man har brug for, men i stedet lokaler på et konferencehotel eller en restaurant. Du bør også tage stilling til, om du ønsker, at konferencen skal foregå i en formel eller uformel setting. Brug billederne af konferencecenteret på siden til at danne dig et indtryk af rammer og atmosfære, så du finder netop de lokaler, der passer til din konference.

...

Sjælland dækker over et stort område med mange muligheder. Det er populært at afholde konferencer på Nordsjælland, da flere konferencecentre er beliggende i naturskønne omgivelser, mens det stadig ikke er langt fra hovedstaden. Alternativt kan du finde et konferencecenter på Sydsjælland, som byder på spændende oplevelser undervejs i konferencen, såsom en vandretur på Møns Klint eller en udflugt til Skovtårnet.

...

Vejret i Danmark er kendt for sin uforudsigelighed, og sommermånederne er ikke altid ensbetydende med sol og tørt vejr. Det kan derfor være en god idé at overveje, om der skal opstilles pavilloner eller et partytelt, så gæsterne har mulighed for at søge ly for regn og vind. De fleste konferencescentre her på platformen har terassefaciliteter.

...

En konference på Sjælland kan tilpasses efter dine ønsker til omgivelserne. Du kan overveje, om det er relevant at finde et sted med attraktioner i nærheden, adgang til skov og vand eller en god infrastruktur. Hvis konferencen strækker sig over flere dage, kan det være en god idé at finde et konferencecenter i naturskønne omgivelser, så gæsterne har mulighed for at gå ture eller trække lidt frisk luft i pauserne.

...

På Evarto har vi gjort det nemt at indskrænke din søgning på konferencecentre, så du kun ser dem, der er beliggende på Sjælland. Hvis du ønsker hjælp til at finde det rette konferencecenter, der opfylder dine behov, kan du udfylde vores tilbudsformular, og vi vil finde de tre konferencecentre, der bedst matcher dine ønsker.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Konferencelokaler og -centre i København og på Sjælland

Find og book de ideelle konferencesteder nær dig

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark