Find og book bryllupslokaler

Udforsk 2396+ unikke bryllupslokaler fordelt i hele Danmark

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Oplev de mest eftertragtede områder til et bryllup

Geographic link - København K
Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Roskilde
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for bryllupper

FAQ om booking af et bryllup

Det er vigtigt, at rammerne om jeres bryllup lever op til jeres forventninger. På Evarto kan I filtrere jeres søgning, så I kun ser lokaler, der egner sig til en bryllupsfest. Lad jer inspirere af billederne af de enkelte steder og overvej, hvordan jeres bryllup ville passe ind i lokalerne.

...

Det kan være en god idé at overveje, om I ønsker at tilbyde jeres gæster muligheden for overnatning. Dette kan være relevant, hvis jeres gæster kommer langvejs fra eller hvis I ønsker, at festen skal vare hele natten, således at gæsterne ikke selv kan køre hjem. I kan derfor med fordel overveje at finde et sted, hvor overnatning er muligt på stedet, eller et lokale, som ligger i kort afstand til overnatningsmuligheder eller transportmuligheder.

...

Det er relevant at overveje, hvordan I ønsker, at serveringen af forplejning skal foregå. Hvis I ønsker et stort udvalg, der sikrer, at der er noget for enhver smag, kan buffet være en god løsning. Hvis I derimod foretrækker at undgå trafik i lokalet, kan portionsanretninger være en bedre løsning.

...

Mange foretrækker at holde deres bryllup om sommeren, da man får lange, lyse aftener og øger sandsynligheden for sol og varme. Det er dog vigtigt at være ude i god tid, især i måneder som juni, august og september, da disse er de mest populære måneder at holde bryllup i Danmark. Det er også en mulighed at planlægge brylluppet i vintermånederne, hvilket kan være mere budgetvenligt og der vil være flere lokaler ledige, da antallet af bryllupper i disse måneder er væsentligt lavere end på andre tidspunkter af året.

...

Hvis I ønsker underholdning i form af livemusik eller en DJ til jeres bryllup, er det typisk noget, I selv skal sørge for at booke. Det er derfor en god idé at aftale med stedet, hvordan mulighederne er for at inkludere underholdning i bryllupsfesten. Udover musik er der ofte også mange underholdende indslag fra gæsterne. Derfor kan det være en god idé at udpege en toastmaster, som kan stå for koordineringen af disse indslag under festen. Endelig kan det være en god idé at overveje, om I har brug for et sceneområde, hvis der er behov for ekstra opmærksomhed på underholdningen.

...

Det er traditionen tro, at bryllupskørslen foregår på elegant vis mellem kirken og festlokalerne. Hvis I ønsker en romantisk tur fra kirken, der får bruden til at føle sig som en prinsesse, kan I overveje en hestevogn. Hvis I forestiller jer at tilføje et eksklusivt præg på bryllupskørslen, kan I overveje en James Bond-inspireret Aston Martin.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark