Find stedet til jeres bryllup i København

Udforsk 1289+ unikke bryllupslokaler i København

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

UDTALELSER

Dem der har booket igennem os siger

moellerup gods område

Fantastisk oplevelse! Alt var perfekt til vores bryllup. Stedet havde vi aldrig fundet, hvis ikke vi havde brugt Evarto i vores søgen.

Lene og Rasmus

Fandt stedet til deres bryllupsfest på Evarto

Guldaldersalen

Jeg bookede min 50 års fødselsdag via Evarto! Super god service! Nemt at indhente tilbud fra forskellige steder og super god opfølgning på tingene via mail.

Rune Langvad

Fandt stedet til sin fødselsdagsfest på Evarto

Hotel Faaborg Fjord

Hele den store familie skulle samles til en komsammen, og vi fandt det helt rigtige sted gennem Evarto. Billederne af stedet og dets omgivelser gjorde det nemt for os at træffe en beslutning.

Bent Larsen

Fandt stedet til sin familekomsammen på Evarto

1/3 udtalelser

De seneste Bookinger

Der var over 20.000 bookinger på Evarto i 2023

Øregaard Café og Event
Øregaard Café og EventHellerup
Booket igennem Evarto

Peter Birch bookede til 70-års fødselsdag

25 personer
Selskabspakke
Gratis p-pladser
Projektor & lærred
Ved Lund
Ved LundAarhus
Booket igennem Evarto

Nina Møller bookede til Barnedåb

35 personer
Brunchpakke
Børnevenligt
Lydanlæg
Theilgaarden
TheilgaardenKøge
Booket igennem Evarto

Jeanette Lagoni bookede til Bryllup

60 personer
45 til overnatning
Selskabspakke
Lydanlæg, lysteknik & scene
Mogens Dahl Koncertsal
Mogens Dahl KoncertsalKøbenhavn S
Booket igennem Evarto

Emilie Reves bookede til Julefrokost

100 personer
Koncertsalen
Julefrokostpakke med fribar
Scene & mikrofon

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Roskilde

Populære filtre for et bryllup i København

FAQ om bryllupsfester i København

Størrelsen på et bryllupsbudget afhænger i høj grad af, hvilke ønsker og forventninger man har til dagen. Hos de fleste steder her på Evarto kan en bryllupsfest afholdes for et sted imellem ca. 800-1200 kr. pr. kuvert. Vi gør dog opmærksom på, at et bryllup både kan arrangeres billigere og dyrere end denne prisramme. Hvis du ønsker indsigt i, hvordan et bryllupsbudget kan sammensættes, kan du finde en guide fra Danske Bank, der går i dybden med budgetplanlægning.

...

Vi har allerede hjulpet flere tusinde tilfredse brudepar med at finde de perfekte bryllupslokaler til deres bryllup. Hvert bryllup er unikt, og det kan derfor være en god idé at danne sig et overblik over, hvordan bryllupslokalerne kan opfylde jeres ønsker. Mange vælger at booke et hotel eller en kro, da der ofte er mulighed for at overnatte på disse steder. Hvis I søger en mere unik oplevelse til jeres bryllup, kan I overveje andre omgivelser såsom et slot, i den frie natur eller på et tidligere fængsel.

...

Det kan anbefales at danne sig et overblik over, hvordan de inviterede gæster kommer til og fra bryllupsfesten på forhånd. Hvis der er gæster, der kommer langvejsfra til København, kan det være bekvemt, hvis der er mulighed for at overnatte på stedet. For gæster, der kommer fra København, kan det være en god idé at reservere taxier i god tid, så der ikke opstår for meget ventetid ved bryllupsfestens afslutning.

...

Det er fornuftigt at overveje, hvordan bryllupsmenuen skal sammensættes og serveres. Mange af stederne på platformen tilbyder allerede prispakker til bryllupper. I kan tage stilling til, om der skal være en buffet eller portionsanretninger. Hvis I har særlige ønsker til menuen, kan stederne ofte være behjælpelige med at skræddersy menuen efter jeres ønsker. I kan se de forskellige løsninger på en bryllupsmenu ved at klikke jer ind på det enkelte steds side her på platformen.

...

Det varierer fra bryllup til bryllup, hvornår brylluppet skal slutte. Mens nogle drømmer om at feste natten lang, synes andre, at det er passende, hvis festen slutter tidligere. Det er en god idé at have en idé om bryllupsfestens tidsramme på forhånd, da det kan have betydning for mængden af drikkevarer, der er behov for. Hvis man ønsker en længerevarende fest, men er bekymret for, at drikkevarer vil komme til at sprænge budgettet, kan man aftale med stedet, at gæsterne betaler efter et givent tidspunkt eller budgetgrænse.

...

TV2 Reklame

Vi hjælper dig både på jobbet og privat

Kun 30 sek

4,9 på Google

star rating

4,8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration til din næste begivenhed

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark