Find dit konferencehotel i København

Søg blandt de bedste konferencehoteller i København se deres prispakker og faciliteter

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencehotel København

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv det perfekte konferencehotel i København

Forklar hvilke planer du har for konferencen i København. Her kan du komme ind på, hvor mange der skal deltage, hvor det skal foregå i byen samt om gæsterne skal overnatte på hotellet.

2

Vi udvælger de bedste hoteller til konferencen

Vi gør os umage for at finde de konferencehoteller i København, der bedst kan imødekomme dine forventninger til konferencen.

3

Modtag tilbud på konferencehoteller i København

Vi kontakter de tre konferencehoteller og beder dem fremsende et tilbud direkte til dig. Nu er det op til dig at tage stilling til, om et af stederne skal danne ramme om din konference.

FAQ om konferencehoteller i København

Der er ikke to konferencer, der er ens, og derfor kan behovet for udstyr og faciliteter variere afhængigt af, hvad der skal foregå undervejs. Hvis konferencen har en professionel vinkel, er det populært med et netværksområde, hvor deltagerne kan gå i dialog i mindre grupper. Hvis det er en konference for en stor forsamling, kan det være relevant, at konferencehotellet har en ophøjet scene eller et auditorium, så alle deltagere kan følge med i, hvad der sker. Gå på opdagelse på vores platform og brug evt. filtreret til kun at få vist konferencehoteller med de faciliteter, som du søger.

...

Forplejning har stor betydning for deltageres helhedsoplevelse af en konference. Til kortere konferencer kan det være tilstrækkeligt med vand og snacks på bordene undervejs og en let anretning til slut. Hvis konferencen strækker sig over mange timer, er der som regel også forplejning i forbindelse med måltiderne. På Evarto kan du se, hvilken mad og drikke der tilbydes på konferencehotellerne ved at klikke på deres prispakker. Disse pakker varierer i indhold, afhængigt af konferencens varighed.

...

Der er flere fordele ved at tilbyde overnatning samme sted som konferencen afholdes. Hvis konferencen strækker sig over flere dage eller hvis der forventes gæster langvejs fra, kan det være bekvemt for gæsterne at have mulighed for at booke overnatning på samme sted som konferencestedet. Det betyder, at gæsterne ikke behøver bekymre sig om transport til og fra konferencestedet eller om at finde et hotel i nærheden.

...

Det er en god idé at skabe et overblik over, hvordan gæsterne vil ankomme til konferencen i København. Hvis mange af gæsterne vil ankomme i egen bil, kan det være fordelagtigt at vælge en placering med gratis parkering. Hvis gæsterne derimod vil rejse med offentlig transport, kan det være rart at vælge en konferenceplacering i nærheden af en metrostation eller et busstoppested.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark