Find dit konferencehotel på Sjælland

Hos Evarto får du et stort overblik over konferencehoteller

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencehotel Sjælland

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine forventninger til et konferencehotel

Uddyb hvilke krav og ønsker du har til konferencehotellet. Herunder kan du komme ind på det forventede antal gæster, præferencer til forplejning samt den foretrukne beliggenhed af konferencehotellet.

2

Vi finder de ideelle konferencehoteller på Sjælland

Med udgangspunkt i din beskrivelse gør vi os umage for at finde de konferencehoteller på Sjælland, der bedst kan komplimentere dine forventninger.

3

Du får tilbud fra tre konferencehoteller

Vi kontakter de tre steder, som bedst kan imødekomme dine ønsker, og får dem til at fremsende et tilbud. Nu er det er op til dig at vurdere, om du ønsker at gå videre med et tilbud.

FAQ om konferencehoteller på Sjælland

Det kan være bekvemt for gæster, der deltager i en konference, hvis der er et overnatningstilbud på stedet. En overnatningsmulighed er især relevant, hvis der er tale om en længerevarende konference eller forventes, at der kommer gæster langvejsfra.

...

Når du skal beslutte, hvilken forplejning der skal være til gæsterne, er det relevant at forholde sig til konferencens varighed. Til kortere konferencer kan det være tilstrækkeligt med drikkevarer og snacks på bordene undervejs og eventuelt en lettere anretning til slut. Afholder man en heldagskonference eller et mødedøgn, er det typisk en god idé at tilbyde forplejning i forbindelse med måltiderne. Du kan se, hvilken forplejning der tilbydes på det enkelte konferencehotel ved at klikke dig ind på deres side på Evarto.

...

På Sjælland finder du konferencehoteller i alle varianter og størrelser, så der er en høj sandsynlighed for, at der er et hotel, som kan imødekomme dine forventninger. Mange foretrækker at afholde konferencer i Nordsjælland, da det kan foregå uden for byen, men stadig i nærheden af København. I Nordsjælland finder du mange konferencehoteller i nærheden af skov og natur, hvor gæsterne kan nyde den rolige atmosfære, som er svær at finde i de større byer. En anden mulighed er et konferencehotel på Midt- eller Sydsjælland, hvor prisniveauet for lokaleleje og forplejning generelt er lavere. Her kan et konferencehotel i byer som Korsør, Slagelse eller Ringsted være særligt aktuelt, hvis man forventer, at der er mange konferencegæster fra Jylland eller Fyn.

...

Det er en god idé at kortlægge konferenceforløbet, så man kan forberede sig på, hvilke konferencefaciliteter der vil være behov for. Ofte indgår pladskrævende aktiviteter som f.eks. aktiv teambuilding til en konference. Her kan det være belejligt, hvis der på konferencehotellet er adgang til flere lokaler eller et udendørsareal. Der kan også være aktiviteter, som stiller særlige krav til udstyr på stedet. Skal der f.eks. holdes tale eller videregives information til en stor forsamling, er det oplagt at finde et konferencehotel med sceneområde, højtaleranlæg og mikrofon.

 

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark