Find stedet til din firmafest

Oplev de bedste steder til en firmafest og se billeder samt priser

Lad os finde , som matcher dine ønsker

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer til firmafester

Geographic link - København K
Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Roskilde
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for en firmafest

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine forventninger til en firmafest

Beskriv dine forventninger til firmafesten i vores formular. Dette kan omfatte forventninger til lokation, menu, drikkevarer, underholdning, aktiviteter med mere.

2

Vi finder de bedste steder til opgaven

Vi gennemgår din beskrivelse og finder de udvalgte steder eller arrangører, der bedst matcher jeres firmafest.

3

De kontakter dig med deres bud på jeres firmafest

Stederne vil kontakte dig med deres forslag til, hvordan de kan afvikle din firmafest.

FAQ om booking af en firmafest

Muligheden for overnatning kan være af afgørende betydning, især hvis du forventer, at festen varer til sent om natten, hvis gæsterne ankommer i deres egen bil eller har rejst langt for at deltage i firmafesten.

...

Prisen for en firmafest varierer afhængigt af faktorer som beliggenhed, lokation, forplejning og overnatning. Ønsker du en budgetvenlig løsning, kan du booke et lokale uden forplejning og lade gæsterne medbringe egne drikkevarer og mad til en fællesbuffet. Mange foretrækker restauranter eller hoteller, hvor alt er inkluderet, med priser typisk fra 350 kr. til 1400 kr. per kuvert. På stedernes side her på Evarto kan du se deres prispakker.

...

Det kan være svært at beslutte, om firmafesten skal være med eller uden påhæng. Nogle mener, at det kan lægge en dæmper på festlighederne, mens andre synes, at det giver den bedre halvdel en god forståelse af ens arbejdsliv og kendskab til kollegaerne. I sidste ende afhænger beslutningen af faktorer som budgettet for firmafesten, kulturen i virksomheden og om man har andre arrangementer i løbet af året, som enten er med- eller uden påhæng.

...

De fleste firmafester handler om en hyggelig eftermiddag og aften med kollegaer, hvor mad, musik og fest er i fokus. Du kan overveje at inkludere teambuilding før firmafesten, så medarbejderne kan lære hinanden bedre at kende og få en god start på aftenen. Det kan bidrage til at ryste medarbejderne sammen på kryds og tværs og sætte stemningen for en festlig aften i fællesskab.

...

Ofte har virksomheder begrænsede tid og ressourcer til at planlægge en firmafest. Evarto kan være din redning i sådanne situationer. Vores platform giver dig en oversigt over alle steder i Danmark, hvor du kan afholde firmafest, og du har mulighed for at filtrere din søgning efter steder, der opfylder dine kriterier.

...

Muligheden for overnatning kan være af afgørende betydning, især hvis du forventer, at festen varer til sent om natten, hvis gæsterne ankommer i deres egen bil eller har rejst langt for at deltage i firmafesten.

...

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til forplejning til firmafesten. Hvis du holder firmafest på et hotel, en restaurant eller en kro, vil det som regel være stedet, der står for forplejningen. På Evarto kan du klikke dig ind på det enkelte sted for at se, hvilke prispakker, der tilbydes samt hvad de indeholder. Her kan du f.eks. overveje, om en buffet eller portionsanretninger er mest passende for jeres arrangement.

...

Det er en god idé at overveje, hvor firmafesten skal afholdes. Hvis man vælger at afholde firmafesten i en stor by, er der mulighed for at fortsætte ud i nattelivet efter firmafestens afslutning. Det kan også være belejligt, hvis festen afholdes i samme by som medarbejderne kommer fra, da det kan mindske deres transporttid. Alternativt kan man overveje et sted uden for de store byer. Her er der bedre muligheder for at finde et sted i naturskønne omgivelser og samtidig slippe for bylivets støj og tumult.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Firmafester i hele Danmark

Find inspiration til firmafesten i dit område

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark