Find og book stedet til din firmafest

Søg blandt toprelevante steder til jeres firmafest og se billeder og priser

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for firmafest

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine forventninger til en firmafest

Beskriv forventningerne til firmafesten i vores formular. Det kan være forventninger til omgivelser, menu, drikkevarer, underholdning, aktiviteter mv.

2

Vi finder de bedste steder til opgaven

Vi gennemgår din beskrivelse, og finder de udvalgte steder eller arrangører, som matcher jeres firmafest.

3

De kontakter dig med deres bud på jeres firmafest

De kontakter dig herefter med deres forslag til, hvordan de kan tilbyde at afvikle din firmafest.

FAQ om booking af en firmafest

Det er en god idé at overveje, hvor firmafesten skal afholdes. Hvis man vælger at afholde firmafesten i en stor by, er der mulighed for at fortsætte ud i nattelivet efter firmafestens afslutning. Det kan også være belejligt, hvis festen afholdes i samme by som medarbejderne kommer fra, da det kan mindske deres transporttid. Alternativt kan man overveje et sted uden for de store byer. Her er der bedre muligheder for at finde et sted i naturskønne omgivelser og samtidig slippe for bylivets støj og tumult.

...

Prisen på en firmafest varierer meget og afhænger blandt andet af faktorer som beliggenhed, lokation, ønsker til forplejning og om gæsterne skal tilbydes overnatning. Hvis man ønsker en budgetvenlig løsning, kan man booke et lokale uden forplejning og arrangere, at gæsterne medbringer egne drikkevarer og en madret hver til en fællesbuffet. Der er generelt bedre mulighed for at booke et lokale uden forplejning uden for de store byer. De fleste foretrækker at afholde firmafesten på en restaurant eller et hotel, hvor man ikke selv skal stå for noget. I den billige ende kan man forvente en pris på omkring 350 kr. per kuvert, mens et mere eksklusivt arrangement kan løbe op i 1400 kr. per kuvert. Du kan se, hvad en firmafest koster det enkelte sted, ved at klikke dig ind på deres side på Evarto.

...

Det kan være svært at beslutte, om firmafesten skal være med eller uden påhæng. Nogle mener, at det kan lægge en dæmper på festlighederne, mens andre synes, at det giver den bedre halvdel en god forståelse af ens arbejdsliv og kendskab til kollegaerne. I sidste ende afhænger beslutningen af faktorer som budgettet for firmafesten, kulturen i virksomheden og om man har andre arrangementer i løbet af året, som enten er med- eller uden påhæng.

...

De fleste firmafester handler om en hyggelig eftermiddag og aften med kollegaer, hvor mad, musik og fest er i fokus. Du kan overveje at inkludere teambuilding før firmafesten, så medarbejderne kan lære hinanden bedre at kende og få en god start på aftenen. Det kan bidrage til at ryste medarbejderne sammen på kryds og tværs og sætte stemningen for en festlig aften i fællesskab.

...

Ofte har firmaer begrænset tid og ressourcer til at planlægge en firmafest. Evarto kan være din redning i sådanne situationer. Platformen giver dig en oversigt over alle steder i Danmark, hvor man kan holde firmafest, og du kan nemt indstille din søgning til steder, som kan leve op til dine specifikke krav. .

...

En overnatningsmulighed kan være af stor betydning, hvis man forventer at feste til langt ud på natten, hvis gæsterne ankommer i egen bil eller er rejst langt for at deltage i festen.

...

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til forplejning til firmafesten. Hvis du holder firmafest på et hotel, en restaurant eller en kro, vil det som regel være stedet, der står for forplejningen. På Evarto kan du klikke dig ind på det enkelte sted for at se, hvilke prispakker, der tilbydes samt hvad de indeholder. Her kan du f.eks. overveje, om en buffet eller portionsanretninger er mest passende for jeres arrangement.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Firmafester i hele Danmark

Find inspiration til firmafesten i dit område

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark