Find stedet til en personalefest

Søg blandt mere end 950 steder til en personalefest og se deres festpakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for personalefester

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker og krav til en personalefest

Forklar hvordan du forestiller dig, at personalefesten skal foregå. Her kan du komme ind på præferencer til lokationen, aktiviteter og forplejning.

2

Vi finder de bedste steder til en personalefest

Vi gennemgår din beskrivelse, og finder de tilbud der bedst stemmer overens med dine ønsker og krav.

3

Du kontaktes af op til tre udvalgte steder

Nu modtager du op til tre tilbud direkte fra stederne der kan danne ramme om en personalefest. Du kan frit vælge om du ønsker at gå videre med et af tilbuddene.

FAQ omkring personalefester

Prisen på en personalefest varierer meget og afhænger af en række faktorer, herunder hvilke aktiviteter der skal være, hvor personalefesten skal afholdes og valg af forplejning. En populær løsning for en personalefest er at arrangere et aftenarrangement på et hotel eller en restaurant, hvor fuld forplejning er inkluderet. Prisniveauet for denne løsning vil typisk være mellem 700 kr. og 1500 kr. per person, afhængig af hvor eksklusiv festen skal være. Hvis man ønsker en billigere løsning, kan man vælge at leje et lokale uden forplejning og selv stå for menuen. Prisniveauet for lokaleleje til en personalefest vil typisk variere mellem ca. 3000 kr. og 7000 kr.

...

Det kan have betydning for valg af lokation til personalefesten, hvor virksomheden befinder sig i landet. Nogle vælger at afholde personalefesten udenfor hjembyen, hvis der er særlige omgivelser eller aktiviteter, som prioriteres højere end den geografiske placering. På Evarto kan du finde lokationer overalt i Danmark, men prisniveauet kan variere alt efter placeringen samt hvor eksklusiv personalefesten skal være.

...

Uanset om I er en virksomhed med 5000 medarbejdere eller en mindre lokal virksomhed, så kan vi på Evarto helt sikkert hjælpe jer med at finde et passende sted til jeres personalefest. Det er en god idé at danne sig et overblik over, hvor mange medarbejdere der kan deltage, da det gør det lettere at finde passende lokaler. På Evarto kan du søge efter lokationer baseret på deltagerantal, så du kun får vist lokaler med en størrelse, der er relevant for jer.

...

Hvis man ønsker at servere mad og drikkevarer til sine medarbejdere, er der forskellige muligheder for, hvordan det kan organiseres. Den mest populære løsning er at bestille en forplejningspakke, som inkluderer stedet samt mad og drikkevarer til arrangementet. Her på Evarto kan du finde prispakker med alt fra eksklusive portionsanretninger til alsidige buffeter. Alternativt kan du leje et lokale uden forplejning og selv stå for menuen.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Firmafester i hele Danmark

Find inspiration til firmafesten i dit område

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark