Find stedet til en firmafest med overnatning

Søg blandt top relevante steder i Odense til en firmafest og se deres festpakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for firmafest med overnatning

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til firmafesten

Beskriv kort dine ønsker til firmafesten. Her har du mulighed for at komme ind på antallet af gæster, hvor mange der skal overnatte og hvor i landet firmafesten skal afholdes.

2

Vi finder de bedste steder med overnatning

Vi matcher dine ønsker med de bedste muligheder på markedet, så du hurtigt kan finde det helt rette sted til din firmafest.

3

Du får tilbud på en firmafest med overnatning

Du modtager helt gratis og uforpligtende op til tre tilbud fra de udvalgte steder. Herefter kan du tage stilling til, om du ønsker at forsætte dialogen med et af stederne.

FAQ omkring firmafester med overnatning

Ofte kan det være rart for gæsterne, hvis der er mulighed for at overnatte på stedet efter firmafestens afslutning. Det betyder, at gæsterne slipper for at tænke på hjemtransport på upraktiske tidspunkter af døgnet.

...

Prisen på en firmafest med overnatning afhænger blandt andet af lokationen, valg af forplejning og beliggenhed. For et aftenarrangement med fuld forplejning og overnatning koster det de fleste steder i omegnen af 1600 kr. Vi gør opmærksom på, at prisniveauet for en firmafest med overnatning kan variere meget.

...

Hvis du vil være sikker på, at firmafesten bliver noget helt særligt i år, er det en god idé at overveje underholdningen. Mange foretrækker den traditionelle firmafest med musik, dansegulv og fadølsanlæg. Hvis det er på tide at få kollegaerne ud af deres comfort zone, kan du overveje at have et tema til festen. En mulighed er at trække kollegaerne et skridt tilbage i tiden til et 80'er tema med kulørte lamper, diskomusik og en farverig dresscode.

...

En af de centrale spørgsmål, der opstår, når man skal planlægge en firmafest, er, hvad menuen skal bestå af. På Evarto tilbyder de enkelte steder skræddersyede prispakker med spændende retter. Du kan blive klogere på, hvad prispakkerne indeholder, ved at klikke dig ind på de enkelte steders side her på platformen.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Firmafester i hele Danmark

Find inspiration til firmafesten i dit område

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark