Find stedet til årets firmasommerfest

Søg blandt mere end 750 steder i hele Danmark til en firmasommerfest

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for firmasommerfest

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til en firmasommerfest

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din firmasommerfest samt, hvad du forventer af arrangementet og omgivelserne.

2

Vi finder de feststeder til opgaven, som matcher dine ønsker

Vi matcher din forespørgsel med de tre bedste steder til jeres kommende firmasommerfest, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis ud fra dato, geografi, omgivelser, prisniveau mv.

3

De kontakter dig med deres bud på din firmasommerfest

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste steder, til firmasommerfesten, i dit område, hvoraf du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med.

FAQ om afvikling af en firmasommerfest

Hvis du ønsker at afholde din firmasommerfest på en kro, restaurant, hotel eller i virksomheden, så kan vi imødekomme alle disse behov. Hvis der er behov for overnatning, bør dette også overvejes, ligesom plads til dansegulv, band og udendørs områder. Generelt er det optimalt at vælge en lokation med mulighed for udendørs aktiviteter til jeres kommende firmasommerfest, så I kan nyde det danske sommervejr.

...

Til firmasommerfesten kan det klart anbefales at benytte sig af sjove lege eller konkurrencer, som både giver et godt grin og forstærker relationerne i virksomheden. Sørg også for at der er rigeligt med mad og drikke til rådighed. Du kan også overveje at tilbyde en fotobås, hvor dine medarbejdere kan tage sjove og mindeværdige billeder fra firmasommerfesten.

...

Til jeres firmasommerfest kan du arrangere forskellige aktiviteter, som involverer alle. Det kan f.eks. være sjove konkurrencer, teambuilding-øvelser eller quizzer. Aktiviteter, som kræver deltagelse fra alle, kan nemt sørge for, at alle bliver involveret i firmasommerfesten.

...

Det afhænger meget af afstanden mellem firmasommerfesten og firmaets placering. Hvis festen er langt væk og varer til sent ud på natten, kan det være en god idé at overveje muligheden for overnatning. Hvis festen derimod holdes nær firmaets placering, er det ikke nødvendigt med overnatning.

...

Man kan involvere sine medarbejdere i planlægningen af firmasommerfesten på flere forskellige måder. Man kan f.eks. oprette en arbejdsgruppe eller et "festudvalg", som sørger for planlægningen. Man kan også oprette en gruppe på et socialt medie, hvor medarbejderne kan dele idéer og give feedback til hinanden. Eller man kan afholde et møde, hvor I kan diskutere forskellige muligheder for firmasommerfesten.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Firmafester i hele Danmark

Find inspiration til firmafesten i dit område

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark