Find og book en firmatur

Find steder, som kan danne rammerne for jeres firmatur og se deres faciliteter

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for firmatur

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine forventninger til en firmatur

Uddyb hvilke tanker du har gjort dig om firmaturen. Her kan du komme ind på hvor det skal foregå, varigheden af arrangementet og hvilke aktiviteter der skal indgå.

2

Vi finder de bedste bud på jeres firmatur

Vi undersøger hvilke steder, der bedst kan imødekomme jeres forventninger til firmaturen. Du modtager evt. opfølgende spørgsmål på mail eller telefon, hvis vi har behov for at få uddybbet dine ønsker. 

3

Du modtager op til tre tilbud

De tre udvalgte steder kontakter dig direkte med et tilbud på din firmatur. Det er nu op til dig at overveje, om du ønsker at gå videre med et tilbud. 

FAQ vedrørende firmature

Der er mange muligheder med hensyn til mad og drikkevarer til en firmatur. En billig løsning er at leje et lokale uden forplejning, hvor man selv står for madlavning og oprydning. De fleste vælger at booke et sted, der inkluderer fuld service og forplejning. Prisintervallet for dette er typisk imellem 700 kr. til 1500 kr. afhængig af, hvor eksklusiv en oplevelse man søger.

...

Hvis firmaturen spænder over mange timer, kan en overnatningsmulighed på stedet være essentiel for at gøre arrangementet til en stor succes. En overnatningsmulighed på stedet betyder, at gæsterne slipper for at skulle booke hotel i nærområdet, og kan i stedet fokusere på at deltage i alle planlagte aktiviteter og nyde arrangementet fuldt ud.

...

Gennem Evarto kan du få et stort overblik over steder i hele landet, som kan være velegnede til en firmatur. Mange foretrækker at komme lidt væk fra de vante rammer. Hvis firmaturen afholdes langt fra byen, hvor deltagerne bor, kan fælleskørsel være en god idé. Du skal dog være opmærksom på, at det betyder, at der er deltagere, som ikke har mulighed for at drikke alkohol. En alternativ løsning kan være at leje en bus med en chauffør, der kan bringe jer frem og tilbage.

...

Der er en bred vifte af muligheder, når det kommer til at sammensætte en firmatur. Lege, konkurrencer og oplevelser kan i høj grad være med til at præge stemningen til en firmatur. Vi kan anbefale teambuilding, da det kræver aktiv deltagelse fra gæsterne med fællesskabende aktiviteter. Hvis I foretrækker noget mere roligt, kan I også booke en optræden til arrangementet, som f.eks. en komiker, en DJ eller en taleholder.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Udvalgte anledninger og steder

Evarto dækker hele Danmark på tværs af mange typer af anledninger. Her er et udvalg af vores mest populære anledninger.

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark