Afhold et firmaarrangement i Aarhus

Start din søgning og få det største overblik over steder til et firmaarrangement

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for firmaarrangement Aarhus

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine forventninger til et firmaarrangement

Beskriv hvordan firmaarrangementet i Aarhus skal strikkes sammen. Overvej her om du har særlige krav til lokationen, forplejning eller mulighed for aktiviteter på stedet.

2

Vi finder de bedste i Aarhus til jeres firmaarrangement

På baggrund af din beskrivelse undersøger vi mulighederne i Aarhus, og udvælger de steder, som bedst matcher dine ønsker og krav.

3

Du modtager dine tilbud direkte fra de udvalgte steder

De tre udvalgte steder i Aarhus sender et tilbud på dit firmaarrangement. Dernæst kan du overveje om der et af tilbuddene opfylder dine forventninger.

FAQ om firmaarrangementer i Aarhus

Det er svært at præsentere en entydig pris på et firmaarrangement, da det i høj grad afhænger af, hvor mange gæster der deltager, lokationen man vælger og hvilken forplejning der skal være. Hvis I ønsker et klassisk firmaarrangement, som inkluderer stedet og forplejning, ligger det generelle prisniveau imellem 700 kr. og 1500 kr. per kuvert, afhængig af hvor eksklusive rammer der ønskes.

...

Hvis de deltagende kommer fra Aarhus, er det ikke nødvendigvis relevant med overnatning eller arrangering af transport. Hvis der derimod kommer medarbejdere fra Fyn eller Sjælland, kan det være fordelagtigt med en overnatningsmulighed samme sted, hvor firmaarrangementet afholdes. Alternativt kan du undersøge mulighederne for fællestransport til og fra stedet. En løsning kan være at leje en bus med en chauffør, så I bekvemt kan komme frem og tilbage.

...

Aarhus har et stort udvalg af lokationer, og derfor er der forskel på, hvilke steder der bedst kan imødekomme jeres ønsker til et firmaarrangement. I midtbyen finder du mange spændende og indbydende restauranter og caféer, som samtidig er let tilgængelige med offentlige transportmidler. Her er det også muligt for gæsterne at bevæge sig ud i byens natteliv efter firmaarrangementets afslutning. Hvis I foretrækker mere private rammer eller naturrige omgivelser, er der et større udvalg af steder i udkanten af Aarhus.

...

I Aarhus har du en bred palette af muligheder, når det kommer til lokationer, underholdning og aktiviteter til firmaarrangementer. På Evarto finder du steder til alle slags firmaarrangementer. Hos Evarto oplever vi særligt, at mange søger et sted, hvor man kan lave teambuilding. Hvis du i stedet forestiller dig, at der skal hyres underholdning, er det en god idé at vælge et sted, der egner sig til formålet med scene, teknisk udstyr og opstilling af stole.

...

Det er vigtigt at tage hensyn til deltagerne og deres interesser og præferencer, når man planlægger et firmaarrangement. Hvis man har en blandet gruppe af deltagere med forskellige aldre og interesser, kan det være en god idé at kombinere forskellige typer aktiviteter, så alle kan være med og føle sig inkluderet. Man kan eksempelvis starte med en fælles aktivitet, som alle kan deltage i, og derefter dele gruppen op i mindre hold, der kan deltage i forskellige aktiviteter afhængigt af deres interesse og evner. På den måde kan man sikre, at alle får en god oplevelse, og at firmaarrangementet bliver en succes.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark