Find og book en firmaudflugt

Søg blandt mere end 950 steder, som kan være destination for en firmaudflugt

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for firmaudflugter

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Del dine forventninger til en firmaudflugt

Beskriv i korte træk de ønsker og krav som du har til rammerne om jeres firmaudflugt. Her kan du komme ind på hvilke aktiviteter der skal foregå, varigheden af arrangementet og antallet af deltagere.

2

Vi finder de bedste bud på jeres firmaudflugt

Med udgangspunkt i din beskrivelse af det ønskede steder, matcher vi dig med de tre steder, der bedst kan opfylde dine ønsker.

3

Du modtager op til tre tilbud på en firmaudflugt

De tre udvalgte steder sender et tilbud direkte til dig. Nu kan du forholde dig til, om der er et af tilbuddene, som du ønsker at følge op på.

FAQ om firmaudflugter

Prisen på en firmatur varierer afhængigt af antallet af deltagere, hvor i landet firmaudflugten skal foregå samt varigheden af arrangementet. Det typiske prisniveau for booking af et sted med fuld forplejning spænder fra 700 kr. til 1500 kr. per kuvert.

...

Det er en god idé at danne sig et overblik over, hvor mange der deltager i firmaudflugten og hvilke aktiviteter, der skal være på programmet. Når du har afklaring omkring dette, bliver det lettere for dig at vurdere, hvilket sted der passer bedst til jeres firmaudflugt. Her på platformen kan du angive antallet af deltagere i firmaudflugten i din søgning og få vist lokaler med passende pladskapacitet. Hvis du planlægger udendørsaktiviteter, er det også en god idé at overveje, om stedet har et havemiljø eller andet passende udendørsområde til rådighed. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt stedet har de nødvendige faciliteter til jeres arrangement, kan du altid tage en dialog med stedet for at få afklaring om mulighederne.

...

Hvis det er en kortere firmaudflugt, kan det være tilstrækkeligt med sandwich, snacks, drikkevarer og lignende. Men hvis der er tale om et heldagsarrangement, er det populært med forplejning i forbindelse med måltiderne. På Evarto tilbyder stederne skræddersyede forplejningspakker, der tager udgangspunkt i arrangementets længde. Du kan få mere information om, hvad der er inkluderet i forplejningspakkerne ved at besøge de enkelte steders side her på platformen.

...

En overnatningsmulighed kan være af stor betydning, hvis firmaudflugten ikke foregår i deltagernes hjemby. På Evarto kan du søge specifikt efter steder med overnatningstilbud. Hvis der ikke er mulighed for overnatning på den valgte lokation, kan det være en god idé at undersøge, om der er hoteller i nærheden, som er inden for gåafstand.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark