Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

Find de mest anerkendte eventbureauer til en

Evarto er Danmarks største platform for eventbureauer. Beskriv forventningerne for dit event, så finder vi de eventbureauer, der bedst kan imødekomme din forespørgsel. De relevante eventbureauer kontakter dig direkte med deres bud på dit event. Nu kan du overveje, om et af tilbuddene giver mening for dig.

Modtag tilbud fra 3 udvalgte eventbureauer

calendar

Kontaktoplysninger

Peter sidder klar til at udfylde formularen sammen med dig

Ønsker du at starte din gratis og uforpligtende tilbudsindhentning med hjælp fra vores eventkonsulent, så sidder han klar til at hjælpe dig.

Hverdage: 08:00 - 18:00

Weekend: 10:00 - 14:00

Gratis og uforpligtende
Sikre den bedste kvalitet og pris
Personlig rådgivning
92% får svar inden for en time

Find dit eventbureau med Evarto

Indsend din beskrivelse

Beskriv kort og præcist hvad du skal afholde

Vi behandler dit event

Vores eventkonsulent starter udvælgelsen af relevante eventbureauer

Du modtager tilbud

Eventbureauerne kontakter dig med deres tilbud

Du vælger dit eventbureau

Du tager dialogen med de relevante bureauer og træffer din beslutning

FAQ om eventbureauer

Ved brug af et eventbureau til ens kommende event er man sikker på at opnå kvalitet, budgettering, planlægning, professionalisme, tidsbesparelse og logistisk støtte. Hos Evarto samarbejder vi kun med kvalitetssikrede eventbureauer, så du kan være sikker på, at udvalget her på platformen er af højeste kvalitet. Eventbureauer er tilgængelige for dig, som har brug for støtte til planlægningen, mangler tid og gerne vil have garanti for kvalitet.

...

Det er altid en god idé at være ude i god tid, når man skal arrangere et event via et eventbureau. Hvis du planlægger et større event eller har meget specifikke krav til eventbureauet, kræver de fleste flere måneders varsel. Dog kan andre eventbureauer håndtere mindre events med kortere varsel.

...

Det er vigtigt med klar og tydelig kommunikation mellem dig og eventbureauet for at sikre, at dine ønsker bliver opfyldt. Alle har samme mål, og derfor er det vigtigt at afklare dine forventninger, ønsker og budget så hurtigt som muligt med eventbureauet. Kort sagt, det er en tæt og god dialog mellem dig og eventbureauet, der giver de bedste  samarbejdsmuligheder.

...

Eventbureauerne hos Evarto har forskellige specialer, og samlet set er der på platformen et bredt udvalg af muligheder for eventbureauer, så du med garanti kan finde et bureau, som kan skabe de rammer, du leder efter. Der er f.eks. typer som temafester, konferencer, PR- og marketingevents eller teambuilding. Du kan danne dig et overblik over dine muligheder for eventbureauer her på siden eller udfylde vores 3-tilbudsformular, hvis du mangler inspiration til valg af eventbureau.

...

De fleste eventbureauer tilbyder en fuld-serviceoplevelse fra start til slut. Der vil naturligvis være behov for samarbejde i planlægningsfasen, da der skal træffes mange beslutninger omkring sted, faciliteter, mad og drikke, personale, osv. Hvis du har en detaljeret beskrivelse af dit event fra starten, kan du med minimalt tidsforbrug få et topprofessionelt event arrangeret af bureauet med fuld service fra start til slut.

...

Mere end eventbureauer

Evarto giver adgang til booking af alt fra historiske herregårde til moderne konferencecentre i hele Danmark.