Find festarrangør til en

Evarto samarbejder med de mest anerkendte festarrangører i hele Danmark. Beskriv dine ønsker for arrangementet, og så finder vi de festarrangører, der bedst kan imødekomme din forespørgsel. De relevante festarrangører sender et tilbud til dig, og nu kan du vurdere, om et af tilbuddene er passende for dig.

Modtag tilbud fra 3 udvalgte eventbureauer

Eventbeskrivelse

Kontaktoplysninger

Peter sidder klar til at udfylde formularen sammen med dig

Ønsker du at starte din gratis og uforpligtende tilbudsindhentning med hjælp fra vores eventkonsulent, så sidder han klar til at hjælpe dig.

Hverdage: 08:00 - 20:00

Weekend: 08:00 - 16:00

Gratis og uforpligtende
Sikre den bedste kvalitet og pris
Personlig rådgivning
92% får svar inden for en time

Indhent tilbud fra de festarrangører der kan matche dit event

Indsend din beskrivelse

Beskriv kort og præcist hvad du skal afholde

Vi behandler dit event

Vores eventkonsulent starter udvælgelsen af relevante eventbureauer

Du modtager tilbud

Eventbureauerne kontakter dig med deres tilbud

Du vælger dit eventbureau

Du tager dialogen med de relevante bureauer og træffer din beslutning

FAQ om brug af en festarrangør

Det kan være vigtigt at vælge en festarrangør, som har erfaring og specialiserer sig i den type fest, som du skal planlægge. Du kan også tage faktorer som ry, referencer, tidligere projekter og anmeldelser i betragtning. Hos Evarto er alle festarrangører kvalitetssikrede og har erfaring med en bred vifte af eventtyper.

...

Ja, en festarrangør kan sagtens hjælpe med at koordinere logistikken og sikre et succesfuldt event. Det er meget almindeligt, at festarrangøren er til stede under selve festen og kan derved sørge for at være til rådighed under eventuelle uforudsete problemer.

...

Man kan benytte sig af en festarrangør til en lang række forskellige former for fester. Nogle af de typer, hvor der ofte gøres brug af en festarrangør, er bryllupper, fødselsdage, firmafester, julefrokoster, sommerfester og jubilæumsfester.

...

Det er essentielt at have en klar og tydelig dialog mellem dig og festarrangøren for at sikre, at dine ønsker og planer bliver forstået og udført. Jo bedre kommunikationen er mellem dig og festarrangøren, jo større er chancen for, at festarrangøren skaber en fest, der lever op til dine ønsker og krav. Du kan give eksempler på dine tanker eller opremse krav, ønsker og visioner i punktform for at sikre, at festarrangøren har en "to-do" liste og forstår dine behov.

...

En festarrangør kan i samarbejde med dig hjælpe med at holde festen inden for det afsatte budget. Festarrangøren kan bl.a. hjælpe med at finde billige alternativer til mad, drikke og underholdning samt holde overblikket over udgifterne under planlægningsfasen.

...

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark