Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

Find en eventplanlægger til en

Evarto er Danmarks mest omfattende platform for eventplanlæggere. Beskriv forventningerne til dit event, og så gør vi os umage for at finde de eventplanlæggere, der bedst kan opfylde din forespørgsel. De relevante eventplanlæggere vil kontakte dig direkte med deres tilbud til dit event. Nu kan du vurdere, om et af tilbuddene er passende for dig.

Modtag tilbud fra 3 udvalgte eventbureauer

calendar

Kontaktoplysninger

Peter sidder klar til at udfylde formularen sammen med dig

Ønsker du at starte din gratis og uforpligtende tilbudsindhentning med hjælp fra vores eventkonsulent, så sidder han klar til at hjælpe dig.

Hverdage: 08:00 - 18:00

Weekend: 10:00 - 14:00

Gratis og uforpligtende
Sikre den bedste kvalitet og pris
Personlig rådgivning
92% får svar inden for en time

Sådan bruger du Evarto til at finde den ideelle eventplanlægger

Indsend din beskrivelse

Beskriv kort og præcist hvad du skal afholde

Vi behandler dit event

Vores eventkonsulent starter udvælgelsen af relevante eventbureauer

Du modtager tilbud

Eventbureauerne kontakter dig med deres tilbud

Du vælger dit eventbureau

Du tager dialogen med de relevante bureauer og træffer din beslutning

FAQ om eventplanlæggere

En eventplanlægger kan anvendes til mange forskellige typer af arrangementer. Primært bruges en eventplanlægger til at hjælpe med planlægning, koordinering og afvikling af arrangementet. Eventplanlæggere er bl.a. gode til at skabe ideer og koncepter, koordinere elementer såsom mad, lyd, lys, møbler og alt andet, der kan være nødvendigt til dit arrangement, samt styre selve begivenheden på dagen. Ved at bruge en eventplanlægger sparer du tid og undgår stress.

...

Prisen for at bruge en eventplanlægger afhænger af mange faktorer, såsom antal deltagere, formålet med begivenheden, tidsrammen for planlægning, de specifikke tjenester, der kræves, og omfanget af selve begivenheden. Det er vigtigt at have en god dialog med eventplanlæggeren om prissætning af ens event, så man ikke får en ubehagelig overraskelse senere. Hos Evarto har nogle partnere færdige pakkeløsninger med faste priser.

...

Størstedelen af eventplanlæggere rundt omkring i Danmark kan tage sig af alt til eventet. Dog bør man forvente at blive inddraget i nogle beslutninger under planlægningen, såsom valg af sted, faciliteter, mad og drikke, personale samt underholdning, osv. Jo mere detaljeret man kan beskrive sine ønsker for eventet til eventplanlæggeren, jo nemmere vil der kunne planlægges og afholdes en professionel begivenhed.

...

Ofte står man uden kendskab til forskellige eventplanlæggere og er måske i tvivl om, hvorvidt de leverer kvalitet. Ved at vælge en eventplanlægger gennem Evarto sikrer I jer, at kvaliteten er i top. Vi samarbejder kun med eventplanlæggere, som vi kender til deres erfaring med events og arrangementer. Derfor ved vi, at de leverer events i høj kvalitet.

...

Den tid, som eventplanlæggeren skal bruge på at planlægge et event, afhænger meget af forskellige faktorer omkring eventet. Hvis det er et mindre event, som f.eks. en fødselsdagsfest, kan det gøres på et par uger. Større begivenheder, som konferencer, kan tage flere måneder for eventplanlæggeren at få stablet på benene. Efter en samtale med eventplanlæggeren kan man få en nøjagtig tidsplan.

...

Eventbureauer i nærheden

Find eventbureauer til større komplekse events