Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

Find et eventfirma i København til en

Evarto er Danmarks største platform for eventbureauer i København. Beskrive dine forventninger til dit arrangement, og så finder vi de eventbureauer, der bedst kan imødekomme din forespørgsel. De relevante eventbureauer vil kontakte dig direkte med deres tilbud til dit event i København. Nu kan du overveje, om et af tilbuddene passer til dig.

Modtag tilbud fra 3 udvalgte eventbureauer

calendar

Kontaktoplysninger

Peter sidder klar til at udfylde formularen sammen med dig

Ønsker du at starte din gratis og uforpligtende tilbudsindhentning med hjælp fra vores eventkonsulent, så sidder han klar til at hjælpe dig.

Hverdage: 08:00 - 18:00

Weekend: 10:00 - 14:00

Gratis og uforpligtende
Sikre den bedste kvalitet og pris
Personlig rådgivning
92% får svar inden for en time

Sådan finder du eventfirmaer i København med Evarto

Indsend din beskrivelse

Beskriv kort og præcist hvad du skal afholde

Vi behandler dit event

Vores eventkonsulent starter udvælgelsen af relevante eventbureauer

Du modtager tilbud

Eventbureauerne kontakter dig med deres tilbud

Du vælger dit eventbureau

Du tager dialogen med de relevante bureauer og træffer din beslutning

FAQ om brug af eventfirmaer i København

Eventfirmaerne i København, som du finder hos Evarto, er alle kvalitetssikrede, og du er dermed sikret professionel rådgivning, planlægning, koordinering og udførelse af dit kommende event. Afhængig af dine behov, er der mange grunde til at gøre brug af et eventfirma i København, f.eks. på grund af tidspres, deres professionalisme, netværk, hjælp til kontrol af budgettet eller eventfirmaers fleksibilitet.

...

København er vores smukke hovedstad, som byder på masser af kultur, historie, aktiviteter og dejlige omgivelser. På grund af byens størrelse er der et hav af forskellige muligheder med hensyn til venues, transport, omgivelser og seværdigheder. København er også nem at komme til og fra, uanset om du tager bilen, toget eller flyet.

...

København byder på et væld af forskellige muligheder for aktiviteter og seværdigheder. Tag f.eks. på besøg i Tivoli, en af byens mest populære seværdigheder, som er fyldt med rutsjebaner, forlystelser, restauranter og koncerter. Hovedstaden er også kendt for sin madscene, så det er oplagt at besøge nogle af de mange restauranter, caféer eller barer rundt omkring i byen. Hvis man er mere interesseret i byens historie, kan man besøge seværdigheder som Rosenborg Slot, Christiansborg Slot, Rundetårnet eller Københavns Rådhus. Byen byder på en overflod af muligheder, og dette er blot et par eksempler.

...

Ja, et eventfirma i København kan stå for alle aspekter i både planlægning og udførelse af dit kommende event. Med et godt samarbejde og en god dialog mellem dig og eventfirmaet i København, kan de stable et event på benene efter dine ønsker, uden at du skal tage dig af noget. Det kan være en god idé at få fuld service fra eventfirmaet i København, hvis du gerne vil være aktiv i selve eventet og dermed ikke skal bekymre dig om, at arrangementet kører som det skal. Det er med til at give dig stressfrie rammer, så du kan nyde begivenheden, velvidende om at eventfirmaet i København sørger for, at eventet bliver en succes.

...

Det er vigtigt at definere dit budget tidligt i processen med eventfirmaet i København. En åben, ærlig og tidlig kommunikation er den bedste måde at sikre, at eventfirmaet i København overholder dit budget. Der kan laves klare aftaler med eventfirmaet i København, som kan give dig tryghed. Alle eventfirmaerne i København, som du finder på Evarto, er professionelle og erfarne, hvilket betyder, at de har masser af ekspertise i budgettering og overholdelse af det.

...

Mere end eventfirmaer i København

Med Evarto kan du booke alt fra romantiske bryllupslokaler til moderne kursusfaciliteter i hele Danmark, hvilket giver dig det ideelle sted til dit arrangement.