Find et eventfirma til din

Evarto er Danmarks største platform for eventbureauer. Beskriv dine forventninger til dit event, og vi vil finde de eventbureauer, der bedst kan imødekomme din forespørgsel. De relevante eventbureauer vil kontakte dig direkte med deres forslag til dit event. Nu kan du overveje, om et af tilbuddene er passende for dig.

Modtag tilbud fra 3 udvalgte eventbureauer

Eventbeskrivelse

Kontaktoplysninger

Peter sidder klar til at udfylde formularen sammen med dig

Ønsker du at starte din gratis og uforpligtende tilbudsindhentning med hjælp fra vores eventkonsulent, så sidder han klar til at hjælpe dig.

Hverdage: 08:00 - 20:00

Weekend: 08:00 - 16:00

Gratis og uforpligtende
Sikre den bedste kvalitet og pris
Personlig rådgivning
92% får svar inden for en time

Hvordan kan jeg anvende Evarto til at finde et eventfirma?

Indsend din beskrivelse

Beskriv kort og præcist hvad du skal afholde

Vi behandler dit event

Vores eventkonsulent starter udvælgelsen af relevante eventbureauer

Du modtager tilbud

Eventbureauerne kontakter dig med deres tilbud

Du vælger dit eventbureau

Du tager dialogen med de relevante bureauer og træffer din beslutning

FAQ om eventfirmaer

Eventfirmaer tilbyder hjælp til planlægning og afholdelse af alle former for events, og de kan bruges både til private og virksomhedsarrangementer. Nogle af eventfirmaernes hovedområder er konceptudvikling, logistik, markedsføring og eksekvering af begivenheden.

...

Det kan være en stor udfordring at stå for planlægningen af et event, og derfor kan det være relevant at inddrage et eventfirma, som kan hjælpe med at arrangere et godt og professionelt event. Hvis du mangler inspiration til dit arrangement, kan eventfirmaer i samarbejde med dig hjælpe med at finde de rette idéer og koncepter. Brug af et eventfirma giver dig mere tid til at fokusere på andre ting og mindsker stress og tidsforbrug i forhold til dit kommende event.

...

Ja, de fleste eventfirmaer kan hjælpe med at udarbejde den rette markedsføringsplan i samarbejde med dig, med det formål at promovere din begivenhed på sociale medier eller andre kanaler. Markedsføring og reklametjenester er ofte en del af pakken hos et eventfirma.

...

Eventfirmaet er selvfølgelig interesseret i, at dit event bliver præcis, som du ønsker det. Derfor er det vigtigt med en god, åben og ærlig dialog mellem dig og eventfirmaet. Jo tidligere i processen du kan give information om dine ønsker, behov og krav, desto større chance er der for, at eventfirmaet kan opfylde dine forventninger.

...

Der er mange faktorer, der spiller ind, når det kommer til den tid, det tager for et eventfirma at planlægge et event. Hvis der er tale om en mindre begivenhed som en fødselsdagsfest, kan det ofte gøres på blot et par uger. Hvis der derimod er tale om en større konference, produktlancering eller et stort bryllup, kan det tage op til flere måneders planlægning. Derfor er det vigtigt at åbne dialogen med eventfirmaet så hurtigt som muligt, så der ikke opstår unødvendig tidsstress.

...

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark