Find og book dit konferencehotel

Søg blandt de bedste konferencehoteller i Danmark se deres prispakker og faciliteter

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencehoteller

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til hotel og konferencefaciliteter

Udfyld formularen og giv en kort beskrivelse af dine behov og ønsker til konferencehotellet. Du kan bl.a. nævne ønsker til forplejning, krav til teknisk setup, tidsrum mv.

2

Vi finder de bedste udbydere udefra dine krav

Evarto læser beskrivelsen igennem og undersøger, hvilke tre konferencehoteller, der matcher dine præferencer bedst. Herefter sendes din forespørgsel i udbud blandt de udvalgte.

3

De kontakter dig med deres kompetencer som konferencehotel

Dernæst vil du blive kontaktet via e-mail eller telefon af de tre konferencehoteller, som ønsker at give et tilbud. Herefter får du mulighed for at vælge det tilbud, som du synes bedst om.

FAQ om booking af et konferencehotel

Det er en god idé at overveje, hvor det vil være optimalt for dig og dine deltagere at placere konferencehotellet. Det har stor betydning, om du arrangerer konferencen i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. Du bør overveje, hvor størstedelen af deltagerne til konferencen kommer fra i landet. Derudover kan du overveje, om det er vigtigt for deltagerne, at konferencehotellet ligger tæt på en lufthavn eller en togstation, således at det er let tilgængeligt.

...

Inden man booker et konferencehotel, er det vigtigt at overveje, hvad hotellet skal kunne tilbyde. Hvor store lokaler har man for eksempel behov for? Det afhænger som regel af, hvor mange personer der skal være i lokalet, men også af opsætningen af stole og borde, afhængigt af ens præferencer. Derudover er det en god idé at overveje, hvad man har brug for i forhold til skærm, lys, lyd og andet teknisk udstyr.

...

Til en konference er der oftest behov for forplejning. Derfor er det vigtigt at tage stilling til, hvilken og hvor meget forplejning man ønsker under konferencen. Hvis deltagerne til konferencen også er overnattende gæster på hotellet, kan det også være en god idé at arrangere måltider til dem før og efter konferencen. Det kunne for eksempel være aftensmad efter konferencen er slut, og morgenmad næste morgen inden konferencen starter igen.

...

Hvis konferencen strækker sig over flere dage, kan det være en fordel, hvis gæsterne har mulighed for at overnatte på konferencehotellet. En overnatningsmulighed samme sted som konferencen finder sted betyder, at gæsterne kan fokusere på konferencens indhold uden at skulle transportere sig selv frem og tilbage. Du kan overveje, om gæsterne selv skal betale for overnatningen eller om det eventuelt skal indgå i billetprisen.

...

Det er populært at afholde konferencer om sommeren, fordi der er større sandsynlighed for godt vejr. Hvis man vælger at afholde konferencen om sommeren, kan det være en god idé at finde et konferencehotel med havemiljø eller terrassemiljø, så man kan få mest muligt ud af vejret. Alternativt kan man vælge at afholde konferencen om vinteren, hvor der typisk er lavere priser og et større udvalg af ledige konferencehoteller.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark