Find et kursuslokale

Søg blandt de bedste kursuslokaler i Danmark og se deres faciliteter og prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for kursuslokaler

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dit kursus og forventninger til kursuslokalet

Udfyld vores tilbudsformular med en beskrivelse af dit kursus samt de krav du har til kursusstedet.

2

Vi finder de bedste kursussteder til dig

Vi undersøger markedet og finde de kursussteder, som tilbyder de kursuslokaler og faciliteter, der passer til din beskrivelse.

3

Du modtager tilbud fra de udvalgte kursussteder

Herefter vil du modtage tilbud fra de udvalgte steder, hvorefter du frit vælger, hvilket af tilbuddene, du ønsker at takke ja til.

FAQ til booking af kursuslokaler

København emmer af liv, kultur, innovation og historie. Det er Danmarks største by, og derfor er der et væld af muligheder for gode og kompetente kursuslokaler. Hos Evarto kan du finde kursuslokaler til enhver smag. Vi kan bl.a. anbefale Hotel Sct. Thomas, Ordnung - Vestergade 29 eller Event Space i NIRAS Green Tech Hub. Mulighederne er mange i København, uanset om der er brug for store eller små lokaler.

...

Aarhus er en af de største byer i Danmark og er, ligesom København, fyldt med gode kursuslokaler. Hos Evarto finder du de bedste kursuslokaler samlet på ét sted. Steder som Raa Studio, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Kiloo Properties, Ecopark og mange andre kan danne de perfekte rammer for et kursus.

...

Det varierer, hvad der er behov for, når man søger efter kursuslokaler. Nogle kurser foregår udelukkende siddende, hvor der primært er brug for gode sidde- og bordpladser. Til andre kurser er aktivitetsniveauet højere, og der er også behov for mere gulvplads. Deltagerantallet har naturligvis også en betydning for, hvor stort et kursuslokale der er brug for. På det enkelte kursuscenters side er det oplyst, hvor mange deltagere der cirka er plads til.

...

Mange kursulokaler råder over både sceneområde, højttalere, mikrofoner, projektor og meget andet til rådighed. Afhængigt af om I bliver mange eller få til kurset, kan behovene være forskellige. Til et kursus med mange kursister kan det være behageligt for den, som afholder kurset, at der er mikrofon og højttalere til rådighed. På den måde er man sikker på, at alle kan høre taleren ordentligt. Til andre kurser kan det være vigtigere, at der kan vises noget på en projektor. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilke redskaber i kursuslokalet der kræves for at kurset bliver en succes.

...

Det kan være relevant at overveje, om man ønsker et kursuslokale i en større by eller i landlige omgivelser. Hvis man ønsker, at kursisterne skal have kort rejsetid, vil det være oplagt at vælge en by tæt på deres bopæl. De fleste større danske byer har desuden en effektiv offentlig transport, som gør det nemt for kursisterne at komme frem og tilbage. Hvis man i stedet vælger et kursuslokale i landlige omgivelser, kan man nyde en mere afslappet atmosfære, hvilket kan være passende, hvis kurset f.eks. har fokus på sundhed eller mindfulness.

...

På Evarto kan du typisk finde forplejning inkluderet i en prispakke, når du booker et kursuslokale. Med en prispakke er der sørget for alt det nødvendige mad og drikke til dig og dine gæster i løbet af kurset og i måltidspauserne. Prispakkerne har en fast kuvertpris og inkluderer forskellige varianter af forplejning med servering i forskellige intervaller.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark