Find og book et kursuslokale

Søg efter de bedste kursuslokaler i Danmark og se deres prispakker

Lad os finde , som matcher dine ønsker

De bruger allerede Evarto

Udvalgte kursuslokaler i København

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Roskilde
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for kursuslokaler

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dit kursus og forventninger til kursuslokalet

Udfyld vores tilbudsformular med en beskrivelse af dit kursus samt de krav du har til kursusstedet.

2

Vi finder de bedste kursuslokaler til dig

Vi undersøger markedet og finde de kursussteder, som tilbyder de kursuslokaler og faciliteter, der passer til din beskrivelse.

3

Du modtager tilbud fra de udvalgte kursussteder

Herefter vil du modtage tilbud fra de udvalgte steder, hvorefter du frit vælger, hvilket af tilbuddene, du ønsker at takke ja til.

FAQ om kursuslokaler

Prisen for at booke et kursuslokale til et dagskursus varierer. Hvis du vælger et kursuslokale med forplejning, kan du forvente en gennemsnitlig pris på omkring 537 kr. Dog kan denne pris variere betydeligt afhængigt af lokationen i landet. Hvis du derimod vælger et kursuslokale uden forplejning, afhænger prisen i højere grad af lokalets størrelse. For disse kursuslokaler ligger prisen typisk mellem 2500 kr. og 10000 kr. per dag.

...

Det er en god idé at tilbyde overnatningsmuligheder for kursister, især hvis kurset strækker sig over flere dage eller hvis der er kursister, der kommer langvejsfra. Overnatningsfaciliteter kan gøre det mere bekvemt for kursisterne og give dem mulighed for at fokusere fuldt ud på kurset. Du kan klikke her for at se de kursuslokaler, hvor overnatning er mulig.

...

Det varierer, hvad der er behov for, når man søger efter kursuslokaler. Nogle kurser foregår udelukkende siddende, hvor der primært er brug for gode sidde- og bordpladser. Til andre kurser er aktivitetsniveauet højere, og der er også behov for mere gulvplads. Deltagerantallet har naturligvis også en betydning for, hvor stort et kursuslokale der er brug for. På det enkelte kursuscenters side er det oplyst, hvor mange deltagere der cirka er plads til.

...

De fleste kursuslokaler råder over moderne AV-udstyr, herunder højttalere, mikrofoner, projektor og meget mere. Behovene kan variere afhængigt af antallet af deltagere til kurset. Ved kurser med mange deltagere kan det være behageligt at have mikrofoner og højttalere til rådighed, hvilket sikrer, at alle kan høre præsentationen ordentligt. For andre kurser kan det være vigtigere at have adgang til en projektor. Du kan se, hvilket udstyr der er tilgængeligt i kursuslokalet, når du besøger stedets side her på platformen.

...

Det kan være relevant at overveje, om man ønsker et kursuslokale i en større by eller i landlige omgivelser. Hvis man ønsker, at kursisterne skal have kort rejsetid, vil det være oplagt at vælge en by tæt på deres bopæl. De fleste større danske byer har desuden en effektiv offentlig transport, som gør det nemt for kursisterne at komme frem og tilbage. Hvis man i stedet vælger et kursuslokale i landlige omgivelser, kan man nyde en mere afslappet atmosfære, hvilket kan være passende, hvis kurset f.eks. har fokus på sundhed eller mindfulness.

...

På Evarto kan du typisk finde forplejning inkluderet i en prispakke, når du booker et kursuslokale. Med en prispakke er der sørget for alt det nødvendige mad og drikke til dig og dine gæster i løbet af kurset og i måltidspauserne. Prispakkerne har en fast kuvertpris og inkluderer forskellige varianter af forplejning med servering i forskellige intervaller.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark