Find et kursuscenter i Køge

Søg blandt kursuscentre nær Køge og se deres faciliteter og prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for kursuscenter Køge

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv det perfekte kursuscenter i Køge

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit kursus samt, hvad du forventer af kursuscenteret.

2

Vi finder de bedste til opgaven i Køge

Vi matcher din forespørgsel med de tre kursuscentre, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

3

Du kontaktes med op til tre tilbud på et kursuscenter i Køge

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste kursuscentre i Køgeområdet, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening til dit kursus.

FAQ om kursuscentre i Køge

For længerevarende kurser kan det være hensigtsmæssigt at overveje at tilbyde overnatning til deltagerne. Hvis du ønsker at tilbyde overnatning, er det vigtigt at have et overblik over antallet af deltagere, så du kan finde et kursuscenter i Køge, som kan rumme alle. Det kan også være relevant at vide, om deltagerne primært ønsker enkelt- eller dobbeltværelser.

...

Omkostningerne forbundet med at arrangere et kursus varierer afhængigt af kravene til lokaliteten, faciliteterne, kursets varighed, antallet af deltagere og kursets aktiviteter. Som udgangspunkt er det billigere at afholde kurset i Køge fremfor København. Priserne for et heldagskursus inklusiv forplejning spænder typisk fra 400 kr. per kuvert i den billige ende til 1200 kr. per kuvert for mere eksklusive kursusfaciliteter.

...

Der er mange forskellige oplevelser, som kursusdeltagere kan nyde i Køge, afhængigt af hvor meget tid, der er indlagt til fritid, interesser og budget. En alsidig mulighed kunne være en byvandring, hvor man går rundt og ser de mest kendte seværdigheder i byen, såsom Den Gamle Bydel eller Vallø Slot. Der er også flere museer og gallerier at besøge, herunder KØS Museum for Kunst i det offentlige rum og Sankt Nicolai Kunst & Design. For naturelskere kan en tur til Køge Ås, et fredet naturområde med skov og søer, være en dejlig oplevelse. Derudover kan man også tage en tur til Køge Bugt Strandpark, som er et populært udflugtsmål om sommeren.

...

Hvis du ønsker at gøre kurset ekstraordinært, kan du planlægge særlige aktiviteter for deltagerne. Hvis deltagerne allerede kender hinanden godt, kan du arrangere aktiviteter, som styrker deres samarbejde og relationer med hinanden. Det kan være en skattejagt i skoven eller byen, en spilleaften, hvor deltagerne konkurrerer i hold, eller andre sociale aktiviteter, der giver deltagerne mulighed for at komme tættere på hinanden på en intim måde. Der er også muligheder for mere faglige eller læringsorienterede aktiviteter, såsom workshops, oplæg eller fælles brainstorming. Det vigtigste er at skræddersy aktiviteterne til deltagerne og deres interesser for at skabe en mindeværdig oplevelse, som alle vil værdsætte.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Kursuslokaler og -centre i København og på Sjælland

Find og book de ideelle kursussteder nær dig

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark