Book et kursuscenter på Sjælland

På Evarto får du det største overblik over kursuscentre på Sjælland

Lad os finde , som matcher dine ønsker

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte kursuscentre på Nordsjælland

Udvalgte kursuscentre på Midtsjælland

Udvalgte kursuscentre på Sydsjælland

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Roskilde

Populære filtre for kursuscentre på Sjælland

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine forventninger til et kursuscenter

Giv en kort beskrivelse af dine ønsker til dit kursuscenter på Sjælland. Det kan f.eks. være antal deltagende, forplejning, faciliteter og lign.

2

Vi finder de bedste kursuscentre til dig

På baggrund af din beskrivelse matcher vi dig med de bedste kursuscentre på Sjælland, så du finder det helt rette sted.

3

Du kontaktes de bedste tilbud på et kursuscenter på Sjælland

Du kontaktes med op til tre udvalgte kursuscentre på Sjælland med deres bedste bud på jeres kursus på Sjælland. Nu er det helt op til dig, om der er et tilbud du ønsker at tage imod.

FAQ om kursuscentre på Sjælland

Prisen på et kursus varierer meget afhængigt af forskellige faktorer, såsom omfanget af forplejning, placering og kursets varighed. For et heldagskursus med fuld forplejning vil prisen per kuvert typisk variere mellem 600 kr. og 900 kr.

...

Det kan være en god idé med overnatningsmuligheder på kursuscentret. Dette kan være bekvemt for kursusdeltagerne, især hvis deltagerne kommer langvejsfra eller hvis kurset strækker sig over flere dage. Overnatningsfaciliteter kan gøre det lettere for deltagerne at fokusere på kurset uden at bekymre sig om logistikken omkring indkvartering.

...

Forplejning har ofte stor betydning for gæsternes helhedsoplevelse af kurset, det er derfor en god idé at gøre dig nogle overvejelser om, hvad menuen skal bestå af. Er der tale om et kortere arrangement, kan du med fordel vælge en let anretning såsom tapas eller receptionsmenu, som består af mange små anretninger. Hvis kurset er et længerevarende arrangement, kan du overveje, om der skal være buffet eller portionsanretninger i forbindelse med måltiderne.

...

Hvilke faciliteter, der er behov for, afhænger af, hvad der skal foregå på selve kurset. Mange af kursuscentrene, du finder på platformen, har et bredt sortiment af faciliteter og udstyr. De fleste kursuscentre har fleksible rum, som kan indrettes til forskellige formål gennem opstilling af borde, stole, scene og teknisk udstyr. Vi kan anbefale at besøge kursuscentrenes side på Evarto, hvor du kan få oplyst, hvilke faciliteter, der er på det enkelte kursussted.

...

Uanset om kurset skal foregå i en af de større byer eller i mere landlige omgivelser, kan du finde et kursuscenter på Evarto. Mange foretrækker et kursuscenter, der er let tilgængeligt for kursisterne, i omgivelser, der har sammenhæng med kursets aktiviteter. Måske er der planlagt udendørsaktiviteter? I så fald giver det god mening, hvis der på kursuscentret er adgang til et større grønt areal. Forventer du, at mange gæster vælger at ankomme med offentlig transport, kan det være bekvemt for kursisterne, hvis kursuscentret er lokaliseret i centrum af en af de større byer, som f.eks. København.

...

Næsten alle kursuscentre på Sjælland tilbyder parkeringsmuligheder på stedet. Alle kursuscentre på Evarto har information om deres parkeringsfaciliteter på deres profil.

...

Når du vælger en lokation, bør du tage hensyn til flere vigtige faktorer. Først og fremmest skal du overveje den geografiske placering i forhold til deltagerne. Derefter er det en god idé at undersøge, hvilke faciliteter stedet tilbyder, såsom AV-udstyr og WiFi. Størrelsen på lokalerne er også vigtig, ligesom tilgængeligheden af pauserum eller udendørs områder. Endelig er det værd at vurdere adgangen til offentlig transport og parkeringsmuligheder. Du kan finde yderligere information ved at besøge det enkelte kursuscenters profil her på Evarto.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark