Find og book årets julefrokost 2024

Start din søgning og find mere end 950 steder til en julefrokost

Lad os finde , som matcher dine ønsker

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Roskilde
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for julefrokoster

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til den bedste julefrokost

Giv en beskrivelse af hvad du ønsker og forventer til din ideelle julefrokost. Kom herunder ind på hvor mange der deltager, placering samt præfernecer i forhold til forplejning.

2

Vi finder de bedste til jeres julearrangement

Vi undersøger markedet, og finder de bedste steder eller arrangementer for netop jeres julefrokost.

3

Du kontaktes med tre bud på en julefrokost

Efter få dage vil du modtage tilbud fra op til tre arrangører, som kan imødekomme jeres ønsker og krav.

FAQ om en julefrokost

På Evarto har vi mange forskellige muligheder inden for hoteller, restauranter og kroer. Hvis I er en mindre gruppe, kan I overveje at deltage i en julefrokost som en del af et større arrangement. Udover at det er billigere end at booke egne lokaler på f.eks. en restaurant, så er der ofte underholdning i særklasse til de større arrangementer. Til disse arrangementer bliver der typisk hyret kendte livemusikere eller komikere, som ville kræve et stort budget, hvis man selv afholdte julefrokosten.

...

Dette varierer meget afhængigt af antallet af deltagere, lokationen, tidspunktet og menuen. Det er en god idé at overveje et budget, inden du begynder at planlægge julefrokosten. Det er op til dig at definere, hvad der skal være inkluderet i budgettet på forhånd. F.eks. kan du overveje, om drikkevarer skal indregnes i budgettet, eller om det skal betales af deltagerne på selve dagen. Ud fra de mange julefrokoster, vi har formidlet, ligger et typisk budget pr. kuvert for en julefrokost på mellem 400,- til 1.100,- kr.

...

Buffet er en bekvem og prisvenlig løsning til julefrokosten. Gæsterne har mulighed for at prøve flere forskellige retter, og på denne måde kan man sikre, at der er noget, alle kan lide. Alternativt kan man vælge portionsanretninger, hvilket typisk er dyrere, men også mere elegant. Gæsterne kan blive siddende under spisningen, og samtaler ved bordet bliver ikke afbrudt af, at der skal genopfyldes tallerkner.

...

For mange er underholdning en vigtig del af enhver julefrokost. Traditionelle juleaktiviteter som pakkeleg, find mandlen i risalamanden og julemusik er populære valg. Hvis man ønsker noget mere moderne, kan man overveje at benytte sig af Kahoot, hvor man kan finde en lang række færdige quizzer eller selv oprette sin egen. Der er også mulighed for at hyre professionel underholdning som en komiker, en tryllekunstner eller et band.

...

Nogle julefrokoster afholdes om dagen, mens andre finder sted om aftenen eller som et heldagsarrangement. Julefrokoster med fokus på mad og drikke starter typisk i tidsrummet mellem 17:00 og 18:30, mens julefrokoster med aktiviteter og underholdning kan strække sig over et længere tidsrum, fx fra kl. 12:00 til 01:00.

...

Der kan være stor forskel på, hvor man ønsker at afholde julefrokosten, samt hvilke omgivelser der foretrækkes. Måske ønsker I plads til et dansegulv, et stort udendørsområde eller noget helt tredje. Det kan også være en god idé at overveje, om der skal være overnatningsmuligheder i nærheden af jeres valgte lokation.

...

Når du skal beslutte, hvad der skal serveres til julefrokosten, er der i dag mange muligheder at vælge imellem. De fleste vælger traditionel julemad med flæskesteg, røde og brune kartofler som hovedret, men hvis du har lyst til at prøve noget nyt, kan du også overveje en nyfortolket julemenu. Når du klikker på en julefrokostlokation på Evarto, kan du se, hvilke prispakker de tilbyder, samt hvad de indeholder.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark