Find og book firmajulefrokost 2023

Søg blandt stederne til en firmajulefrokost 2023 se deres julefrokostpakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for firmajulefrokoster

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til årets firmajulefrokost

Beskriv kort dine ønsker til en firmajulefrokost samt hvad du forventer af stedet. Herunder hvilke krav du har til rammer, placering og forplejning.

2

Vi finder de bedste til at efterleve dine krav

Vi gennemlæser din forespørgsel, og kontakter dig evt. med uddybende spørgsmål omkring din firmajulefrokost. Herefter sender vi opgaven i udbud blandt de mange steder i dit område.

3

De kontakter dig et bud på din firmajulefrokost

Du modtager tilbuddene direkte fra de forskellige steder, hvorefter du frit kan vælge, hvad der lyder mest relevant for dig.

FAQ til booking af en firmajulefrokost

Antallet af gæster til en firmajulefrokost har stor betydning for valget af det rette sted. Der er steder, der egner sig bedre til julefrokoster med mange gæster, som f.eks. et konferencehotel. Hvis du derimod har en mindre virksomhed, kan det være en god idé at booke et selskabslokale på en restaurant, hvor I kan lære hinanden bedre at kende i en hyggelig og intim atmosfære. Uanset antallet af gæster, er det altid en god idé at booke i god tid, hvis du ønsker at få et af de populære steder til at holde jeres julefrokost.

...

Hvis I er et større firma, kan det være fornuftigt at overveje transport til og fra julefrokosten. Hvis man ved, at gæsterne hovedsageligt bruger offentlig transport, kan det være en god service at finde et sted, der har gode bus- eller metroforbindelser. Hvis der derimod er gæster, der ankommer i bil, kan det være en god idé at overveje, om der skal være overnatningsmuligheder på stedet eller i nærheden. En overnatningsmulighed kan give gæsterne mulighed for at slappe af og nyde festen uden at skulle bekymre sig om at undvære alkohol eller arrangere transport hjem.

...

Det er oplagt at inddrage de klassiske juletraditioner som f.eks. pakkeleg eller en julequiz med de ansatte. Hvis man ønsker at gøre noget ekstraordinært til en julefrokost, kan man overveje at booke livemusik, gæstetalere eller komikere for at få stemningen helt til tops. Underholdningen kan også inddrage gæsterne, hvorfor det kan være en god idé at finde et sted med store gulvarealer, så der er plads til forskellige aktiviteter og dans.

...

Det kan være en god idé at finde ud af, hvilket AV-udstyr der stilles til rådighed, så man ikke selv behøver at slæbe det med. Du kan søge efter julefrokoststeder med AV-udstyr i oversigten på Evarto. Når du går ind på de enkelte steders side, kan du se, hvilket AV-udstyr der stilles til rådighed, og om det opfylder dine krav og ønsker.

...

Det er også værd at overveje, om man ønsker at holde julefrokosten i en mere unik og anderledes lokation, såsom et slot eller en vingård. Dette kan give en ekstra dimension til arrangementet og skabe en særlig stemning. Man kan også vælge at holde julefrokosten et sted med aktiviteter, såsom bowling eller minigolf, for at give gæsterne noget at lave udover at spise og drikke. Det er vigtigt at tage hensyn til gæsternes interesser og præferencer, når man vælger et sted til julefrokosten, så alle kan føle sig godt tilpas og have en sjov aften.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark