Book julefrokost i Sønderborg 2023

Søg blandt steder i Sønderjylland til en julefrokost og se deres prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for julefrokoster i Sønderborg

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til en julefrokost

Angiv hvilke kriterier og ønsker du har til at holde den perfekte julefrokost i Sønderborg. Det kan være ift. lokation, rammer, menu og drikkevarer.

2

Vi finder de steder, som bedst kan efterleve jeres ønsker

Vi gennemgår din forespørgsel og undersøger hvilke steder, der kan opfylde jeres krav og ønsker bedst muligt.

3

De kontakter dig med deres bud på jeres julefrokost

Modtag op til tre tilbud indenfor få dage efter du har sendt en forespørgsel. Herefter er det op til dig at vurdere, om du ønsker at takke ja til et af tilbuddene på en julefrokost.

FAQ om booking af en julefrokost i Sønderborg

Prisen på en julefrokost i Sønderborg varierer afhængigt af antallet af gæster, valg af prispakke og varigheden af arrangementet. Du kan finde prisen på en julefrokost ved at klikke på den enkelte julefrokostpakke på det valgte sted. Her vil du også kunne se, hvad der er inkluderet i julefrokostpakken med hensyn til forplejning. Prisen på en julefrokostkuvert i Sønderborg ligger typisk mellem 400 kr. og 1200 kr., inklusive fuld forplejning.

...

Det kan være en god idé at overveje at planlægge en aktivitet for forsamlingen, inden julefrokosten begynder. Hvis man er samlet som virksomhed, kan det være en god idé at starte dagen med teambuilding. Her kan man samle medarbejderne omkring fællesskabende aktiviteter og øvelser, hvilket skaber et godt udgangspunkt for en hyggelig julefrokost. Man kan undersøge, hvilke steder i Sønderborg der tilbyder teambuilding ved at filtrere efter dem i oversigten. Hvis det derimod er en privat julefrokost, kan man overveje at besøge en af byens seværdigheder eller attraktioner inden festen begynder.

...

Det er ikke alle gæster til julefrokoster i Sønderborg, der er bosiddende i byen. I tilfælde af at gæsterne kommer langvejs fra, er det en god idé at undersøge mulighederne for transport til og fra byen. Ofte ønsker deltagere ikke at køre i egen bil i forbindelse med en julefrokost, da man er nødt til at holde sig ædru. Hvis gæsterne foretrækker at komme hjem, når julefrokosten er slut, kan det derfor være en god idé at finde et sted, som er let tilgængeligt med offentlig transport. En alternativ løsning er at booke julefrokosten et sted, hvor der også er mulighed for overnatning.

...

Det er altid en god idé at arrangere underholdning til en julefrokost. Man kan overveje at stå for underholdningen selv med traditionsbundne aktiviteter som f.eks. pakkeleg og fællessang. Hvis man ønsker, at der skal ske noget ekstraordinært, kan man hyre livemusik, en komiker eller en entertainer.

...

Hvis man er en mindre forsamling og ønsker topkvalitet underholdning eller musik, kan man overveje at booke pladser til et fælles julefrokostarrangement. Fordelen ved et sådant arrangement er, at man kan hyre berømte musikere, komikere eller forestillinger til en budgetvenlig kuvertpris.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark