Book julefrokosten 2023 i Esbjerg

Søg blandt stederne til en julefrokost i Esbjerg og se deres julefrokostpakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for julefrokost Esbjerg

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til julefrokosten

Udfyld formularen med dine ønsker for jeres julefrokost i Esbjerg. Det kan bl.a. være krav til en menu, rammer og om der skal være en overnatningsmulighed på stedet.

2

Vi finder de bedste bud i Esbjerg til jeres julefrokost

En vores dygtige eventspecialister på Evarto undersøger markedet, og finder de 3 bedste steder, som kan imødekomme jeres efterspørgsel og give jer den bedst mulige julefrokost.

3

De kontakter dig med et tilbud, som er tilpasset dine ønsker

Du vil herefter blive kontaktet af de tre steder, som vi har udvalgt, og herefter vælger du selv, hvem du ønsker at gå videre med.

FAQ om booking af en julefrokost

Valg af lokaler til julefrokosten afhænger i høj grad af, hvor mange personer der deltager i arrangementet. Hvis der er mange deltagere, kan det være en god idé at finde et lokale, hvor der er god plads til at bevæge sig rundt. Dette gælder især, hvis arrangementet har en lang varighed, eller man forventer, at gæsterne kommer til at danse og bevæge sig rundt. Hvis man derimod er en mindre gruppe, kan en restaurant i centrum af Esbjerg være en god idé, da man efter julefrokosten kan bevæge sig videre ud i nattelivet.

...

En julefrokost i Esbjerg koster som regel mellem 500 og 1200 kr. pr. person. Prisen afhænger i høj grad af, hvilke forventninger man har til stedets placering, forplejning og varighed. Hvis man ønsker en uformel julefrokost i mindre omgivelser, behøver det ikke at koste det store beløb. Men hvis man ønsker en større fest i veldekorerede lokaler med en fornem middag, fri bar og evt. underholdning, skal man forvente, at prisen er i den høje ende af intervallet.

...

På Evarto kan man finde en bred vifte af muligheder med hensyn til julemenuen til julefrokoster i Esbjerg. De forskellige steder tilbyder forskellige prispakker, som indeholder forskellige sammensætninger af juleretter. De fleste vælger at gå den traditionelle vej, når det kommer til julemad til en julefrokost. Det typiske består af retter som flæskesteg, rødkål, and, brune kartofler og så videre. Men man kan også bryde normen og prøve en nyfortolket julemenu. Uanset om man foretrækker det traditionelle eller noget mere moderne, er der sikkert et sted på Evarto med en julemenu i Esbjerg, der kan leve op til ens behov.

...

Inden man booker et sted til en julefrokost i Esbjerg, er det en god idé at få et overblik over, hvad der skal foregå til julefrokosten. Skal der for eksempel være mulighed for at danse eller andre aktiviteter? Så er det en god idé at finde et sted med ekstra plads til at bevæge sig rundt. Det kan også være, at der skal arrangeres underholdning til julefrokosten. Når man har kortlagt julefrokostens forløb, er det nemmere at overskue, hvilke steder der bedst kan danne rammen om jeres julefrokost.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark