Book julefrokost med underholdning 2023

Få det største udvalg af steder i hele Danmark til en julefrokost med underholdning

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for julefrokost med underholdning

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine krav til din julefrokost

Beskriv i formularen de ønsker, krav og behov du har for at kunne holde en uforglemmelig julefrokost med underholdning.

2

Vi finder de bedste til at efterleve dine ønsker

Vi gennemgår din forespørgsel og finder de tre steder, som passer bedst til det, som I har brug for i forhold til dato, ønsket lokation, antal gæster osv.

3

De kontakter dig med et bud på din julefrokost

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste steder på markedet, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med.

FAQ om en julefrokost med underholdning

Når man skal arrangere en julefrokost, kan der være behov for forskelligt udstyr afhængigt af den ønskede underholdning. Hvis man fx planlægger en optræden for en stor forsamling, kan det være en fordel at have en ophøjet scene, så alle kan se og høre, hvad der sker. Hvis man hyrer musikere, har de ofte deres eget udstyr med, såsom højttalere, mikrofoner osv. Hvis man derimod har en entertainer eller tryllekunstner, kan det være nødvendigt at undersøge, hvilket udstyr der er til rådighed på stedet. På Evarto kan du på de enkelte steders side finde oplysninger om det tekniske udstyr, der er tilgængeligt.

...

Det er populært at have musik til julefrokosten, da det kan være med til at sætte stemningen. Foretrækker I live-musik? En mulighed er at deltage i et stort julefrokostarrangement, hvor der typisk er hyret kendte musikere til at optræde. Hvis man ønsker at booke musikere til en julefrokost i egen forsamling, kan det også lade sig gøre, men man skal være forberedt på, at det sandsynligvis vil kræve et større budget. En helt simpel og billig løsning er at forberede en jule-playliste på Spotify med alle jeres favoritnumre. I den sammenhæng kan det være en god idé at finde et sted på Evarto, der stiller et højtaleranlæg til rådighed, så I slipper for at slæbe det med hjemmefra.

...

Datoen for en julefrokost har stor betydning for travlheden på de steder, hvor man kan afholde julefrokoster. Det er derfor en god idé at være ude i god tid, så man kan finde et sted, der kan imødekomme ens behov, f.eks. med hensyn til underholdning. Hvis man er sent ude, kan det anbefales at være åben for flere datoer, der ikke ligger i højsæsonen. Højsæsonen strækker sig typisk fra slutningen af november til halvvejs inde i december. Hvis man vælger en dato uden for denne periode, er det mere sandsynligt at finde en lokation, der kan leve op til ens krav.

...

Det kan være en fordel at afholde julefrokosten et sted med mulighed for overnatning, hvis gæsterne kommer langvejs fra. De fleste hoteller, der arrangerer julefrokoster på Evarto, tilbyder værelser, der kan bookes i forbindelse med arrangementet. Hvis man tror, at nogle gæster har brug for overnatning, er det en god idé at kontakte hotellet i forvejen, så de kan forberede sig ved at reservere værelserne til arrangementet.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark