Book sted til julefrokosten i Odense 2024

Få det største overblik over steder til en julefrokost i Odense

Lad os finde , som matcher dine ønsker

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte steder i Danmark

Geographic link - København K
Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Roskilde
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for julefrokoster i Odense

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til en julefrokost

Fortæl os om dine ønsker og behov for at arrangere den perfekte julefrokost i Odense. Du kan inkludere dine præferencer for menuen, drikkevarer og underholdning under arrangementet.

2

Vi finder de bedste løsninger til dig

Vi vil grundigt behandle din forespørgsel og identificere de tre mest egnede steder i Odense, der opfylder dine ønsker og behov på bedst mulig vis.

3

Du vil blive kontaktet med tilbud fra julefrokoststederne

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt via e-mail eller telefon med tre tilbud fra julefrokoststeder i Odense, som du derefter frit kan vælge imellem.

FAQ om booking af en julefrokost i Odense

Kuvertprisen for en julefrokost afhænger af forskellige faktorer, såsom tidspunktet, placeringen og den medfølgende forplejning. Hos Evarto har vi forsøgt at imødekomme forskellige budgetter og præferencer ved at tilbyde et bredt udvalg af julefrokoster, fra budgetvenlige muligheder til mere luksuriøse arrangementer. En populær og økonomisk mulighed er en traditionel julebuffet efterfulgt af natmad senere på aftenen. Hvis man ønsker et mere eksklusivt arrangement, kan man finde julefrokoster med portionsanrettede gourmetmenuer på Evarto. De billigste julefrokoster i Odense har typisk en kuvertpris på omkring 500-600 kr., mens de mere ekstravagante julefrokoster ligger i et prisleje på cirka 1000-2000 kr. pr. kuvert.

...

Der er mange populære julefrokoststeder i Odense herunder First Grand Hotel, Restaurant Equi og Oluf Bagers Gård.

...

Inden du booker lokaler og menu til julefrokosten, er det en god idé at få styr på, hvem der deltager, og hvor mange der vil være til stede. Hvis det er en firmajulefrokost, bør du overveje, om medarbejderne skal have mulighed for at tage en ledsager med til arrangementet.

...

Det er en god idé at overveje, om der skal være en dresscode til julefrokosten. Fordelen ved at undlade en dresscode er, at gæsterne kan møde op i et outfit, som de føler sig komfortable i. Det kan være en fordel, hvis man ønsker en afslappet og uformel stemning. Hvis man derimod ønsker at skabe en unik og højtidelig aften, kan en dresscode være det rette værktøj til at opnå dette. Du kan eventuelt spørge gæsterne om input til dresscode, hvis du mangler inspiration til valg af påklædning.

...

Placering og omgivelser kan have stor betydning for gæsternes samlede oplevelse af julefrokosten. Det er vigtigt at overveje, hvilke aspekter der er vigtige for netop dine gæster. Hvis flere af gæsterne kommer langvejsfra, kan det f.eks. være nødvendigt at sikre en overnatningsmulighed efter julefrokosten.

...

Det er helt korrekt. Hvis man ønsker at holde en julefrokost på en specifik dag eller på et bestemt sted, er det vigtigt at være ude i god tid for at sikre sig, at der er ledige lokaler og mulighed for at booke arrangementet. Især i højsæsonen er der stor efterspørgsel på julefrokoster, og derfor kan det være svært at finde ledige steder, hvis man er sent ude. Derfor er det en god idé at starte planlægningen i god tid og undersøge mulighederne for ledige lokaler og steder, så man kan få booket det ønskede sted til julefrokosten.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark